Europese kwaliteit nu extra voordelig

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn: om de Europese bandenmarkt te beschermen tegen Chinese banden die tegen dumpprijzen worden verkocht, heeft de EU na grondig onderzoek besloten om importheffingen in te stellen op Chinese truckbanden. Dit onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de prijs van een nieuwe of vernieuwde, uit China afkomstige truckband, na aftrek van alle productie-, logistieke en andere kosten nog steeds aanmerkelijk lager ligt dan men redelijkerwijs zou verwachten. Dermate laag, dat de Europese Commissie concludeert dat er sprake is van dumping. Bovendien zijn er signalen dat de condities van de karkassen niet altijd voldoende zijn om voor loopvlakvernieuwing in aanmerking te komen (Molenaar, 2018).

Deze negatieve ontwikkelingen kunt u echter vermijden door te kiezen voor het Europese aanbod van truckbanden bij Euromaster. Zo is er bijvoorbeeld BFGoodrich, onderdeel van Michelin, dat een perfect alternatief is voor uw vloot.

BFGoodrich is al 150 jaar lang een betrouwbare bandenproducent. BFGoodrich is een nieuwe speler in de Europese markt maar heeft al veel ervaring opgedaan in andere markten verspreid over de wereld. In dit nieuwe speelveld staan ze klaar om hun kwaliteit te demonstreren. Met hun uitgebreide bandengamma zijn ze in ieder segment thuis, ontdek het aanbod exclusief bij Euromaster!

Euromaster biedt nu Europese topkwaliteit tegen niet-Europese prijzen. Naast onze scherpe prijzen krijgt u van ons bij aankoop van BFGoodrich truckbanden een 100% vernieuwingsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden over uw aangekochte banden? Dan betalen wij de aankoop van de banden voor u terug! Zie hiervoor de voorwaarden.

Bekijk hieronder het volledige bandengamma van BFGoodrich dat bij Euromaster verkrijgbaar is:

BFGoodrich - B2B

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem contact op met uw accountmanager!


Actievoorwaarden


Bron: Molenaar, M. (2018). Straf voor Chinese bandenmaten. Aftersales magazine Truck, 3, 23-25.