Ons aanbod

Maatwerk voor uw wagenpark

Elk bedrijf heeft andere behoeftes. Dat weten we bij Euromaster als geen ander. Om ervoor te zorgen dat uw vrachtwagens zo optimaal, veilig en kostenefficiënt mogelijk rijden, ontwikkelen wij samen met u een serviceprogramma dat is toegesneden op uw behoeftes. Zo kunt u er bij ons voor kiezen enkele producten of services af te nemen, of de keuze maken voor een compleet servicepakket. Onze specialisten adviseren u bij elke stap. Bij Euromaster zijn we er trots op dat we samen met onze klanten een oplossing creëren die voor hen het beste werkt.

 

Vrachtwagenbanden

Wij hebben een ruim assortiment aan bus- en vrachtwagenbanden, zowel nieuw als gebruikt. Euromaster biedt daarnaast een breed pakket aan bandenservices, om ervoor te zorgen dat uw banden zo lang mogelijk mee gaan en dat u er zoveel mogelijk kilometers uit kunt halen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een 4-levensstrategie, waarmee uw banden tot wel 150% extra kilometers kunnen rijden, bovenop hun normale levensduur! Maar ook voor andere services zoals het balanceren, monteren en repareren van uw banden kunt u bij Euromaster terecht. Een aantal van deze services doen we zelfs bij u op locatie. En komt u met pech te staan, zorgen wij er met onze Pechservice voor dat u zo weer onderweg bent.


Servicepakketten

Bij Euromaster proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen als het op het onderhoud van uw voertuigen aankomt. Met MasterCARE heeft u bijvoorbeeld altijd en overal realtime inzicht in de status van uw vrachtwagens. Zo weet u precies welke banden aan vervanging toe zijn en of de bandenspanning van uw voertuigen nog wel optimaal is. Wij kunnen met Fleet Management het complete onderhoud van uw fleet verzorgen, ongeacht de grootte van uw wagenpark. U weet altijd van tevoren wat u betaalt, dus geen verrassingen achteraf.

 

Wilt u weten wat Euromaster voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

MasterCARE

MasterCARE - Euromaster
Euromaster helpt u duurzaam op weg met het Concept MasterCARE. >>

Master Fleet Management

Master Fleet Management
Euromaster is uw partner in fleet management en staat u bij in uw wagenparkbeheer. >>

Mobiliteit en kosten

Zekerheid
Met Zekerheid in Mobiliteit en Kosten betaalt u een vast bedrag per kenteken per week. >>