Uitlezen

Uw auto of bestelwagen bestaat niet alleen uit een verzameling losse onderdelen. Om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en communiceert, zitten er geavanceerde software programma's aan vast. Soms kan het zo zijn dat in die software een fout zit, waardoor uw auto minder goed functioneert of waardoor bepaalde functies wegvallen. Dan is het goed om een elektronische diagnose te laten doen om vast te stellen wat er mis is.

Sensoren

Door uw hele auto heen zitten sensoren die constant bijhouden of alle onderdelen goed werken. Zodra hier iets misgaat, gaat er een storingslampje branden in uw dashboard. Wanneer dit gebeurt, kunt u het beste zo snel mogelijk naar een garage gaan om uw auto uit te laten lezen.

Geavanceerde apparatuur

Onze garages zijn uitgerust met de modernste en meest geavanceerde apparatuur om uw auto of bestelwagen uit te lezen. Onze specialisten beschikken over alle benodigde kennis en vaardigheden om aan de hand van de metingen storingen vast te stellen en te verhelpen. Foutmeldingen kunnen eenvoudig worden opgespoord, zodat u als het goed is snel weer onderweg bent. Ook hierin is Euromaster een uitermate betrouwbare partner.