Onderhoud personen- en bestelwagens
Onderhoud personen- en bestelwagens

Onderhoud personen- en bestelwagens

Door uw wagenpark goed te onderhouden, behouden uw personen- en bestelwagens hun waarde en zult minder last hebben van stilstand door kapotte onderdelen. Ook voor het onderhoud van uw auto’s bent u bij Euromaster in goede handen. Van onderhoudsbeurten tot APK en van airco onderhoud tot het uitlijnen van uw wagens.

Onderhoudsbeurten

Autofabrikanten hebben bepaalde richtlijnen als het aankomt op auto onderhoud. Bepaalde onderdelen moeten periodiek vervangen of gecontroleerd worden. Het onderhoud van uw personen- of bestelwagen gebeurt altijd op basis van deze fabrieksspecificaties. Is uw auto toe aan een grote beurt, kleine beurt of intervalbeurt? Neem contact op met uw Euromaster garage voor een afspraak.

Airco onderhoud

In de zomer wilt u het hoofd koel houden. In de winter zorgt uw airco voor een snelle ontwaseming van uw auto. Een goed werkende airco is dus heel belangrijk voor uw rijcomfort. Een goed werkende airco is schoon, fris en bevat voldoende koudemiddel. Wilt u meer weten over airco onderhoud? Kijk dan hier.

Online afspraak maken

Een afspraak maken voor airco onderhoud, APK, uitlezen of uitlijnen doet u eenvoudig online. Via onze online tool maakt u een afspraak bij uw Euromaster garage op een datum en tijdstip naar keuze.