Bestelbusbanden

Transport over kortere afstanden hoort bij de dynamiek van het moderne zakenverkeer. Snelheid en stiptheid zijn daarbij cruciaal. Er worden hoge prestaties verwacht, ook bij risicovolle weersomstandigheden. Goede, betrouwbare banden zijn van vitaal belang. Euromaster adviseert en biedt een breed kwaliteitsassortiment bestelbus banden.

Betrouwbare banden voor bestelbus

Elke dag zijn er duizenden bestelbussen op de weg. Voor transport- en distributiediensten, of voor vervoer van gereedschappen, apparatuur en onderdelen die onmisbaar zijn voor dagelijkse bouw-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bestelbussen worden dag in dag uit ingezet, op korte afstanden, met wisselende belading en onder alle denkbare weers- en wegomstandigheden. Dat brengt een verantwoordelijkheid met zich mee.

Kies voor veiligheid en bedrijfszekerheid

Kies bestelbus banden die passen bij het type bus, de meest voorkomende belading en het dagelijkse gebruik. Betrek bij het vergelijke van aanschafkosten essentiële aspecten als veiligheid, bedrijfszekerheid, duurzaamheid en brandstofefficiency.  Bij Euromaster kunt u rekenen op een betrouwbaar advies.

Online bestelbus banden kopen, dat is tijdwinst!

Maar Euromaster biedt ook maximaal gemak! Als u weet welke kwaliteit banden aansluit op uw bedrijfswensen, kunt u uw bestelbus banden online kopen. Euromaster biedt een breed assortiment bandenmerken en bandentypes. Voor zomer én winter. A-merken, maar ook budgetbanden. Voor iedere bestelbus, voor intensief én gemiddeld gebruik.

Tips bij de aankoop van nieuwe banden voor uw bestelbus

Is er sprake van intensief gebruik? Kies dan ‘re-inforced’ (versterkte) bestelbusbanden. Let ook goed op de maximale belasting die bij de diverse bestelbus banden staat aangegeven. Controleer geregeld de bandenspanning en laat de conditie van uw bestelbus banden tijdig checken door de Euromaster bandenvakman.

Bestelbus banden monteren, uitlijnen en balanceren

Nieuwe bestelbus banden worden bij Euromaster deskundig gemonteerd. Correct gemonteerde en gebalanceerde banden verhogen de veiligheid en het rijcomfort en verlagen uw brandstofverbruik.