Bandenbus

 

Bandenbus

Door uw banden aan te passen aan de wisseling van de seizoenen, rijdt u zowel in het voor- als in het najaar veilig. Zodra de temperatuur daalt tot onder de 7°C raden wij aan om winterbanden onder uw auto of bestelwagen te laten plaatsen. Winterbanden hebben een andere samenstelling waardoor ze beter presteren onder winterse omstandigheden. Wij snappen dat u niet altijd tijd heeft om uw banden te laten wisselen bij één van onze vestigingen. Daarom komt Euromaster naar u toe!


Bandenwissel op locatie

Of u nu beschikt over één voertuig of een hele vloot, met onze bandenbus kunnen wij voor al uw voertuigen de banden wisselen. Wij komen naar u toe op een moment dat u uitkomt. Uw banden worden vakkundig en snel gebalanceerd en gemonteerd. Terwijl u gewoon door kunt werken, wisselen wij uw banden binnen ongeveer een uur. Daarna is uw auto weer klaar om te gaan en staan waar u maar wilt!


Snel geregeld

Een bandenwissel inplannen is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is telefonisch een afspraak maken via 0800-0231696. Dit kan op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Vervolgens regelen wij de rest!

 

Wilt u meer weten over onze bandenbus of de mogelijkheden voor uw bedrijfsauto’s? Neem contact op!

 

Euromaster - Montage op locatie lease