Fleet Management Industrie

Fleet Management

Uw voertuigen en banden in optimale conditie houden is een kunst op zich. Het vereist tijd en deskundigheid. Euromaster biedt u beiden. Door (een deel van) uw fleet management taken uit te laten voeren door Euromaster bent u verzekerd van het beste onderhoud op het juiste moment.


Flexibiliteit en veiligheid

U wilt een uitstekend onderhouden wagenpark, wij willen dat u als klant tevreden bent. Daarom passen wij ons aanbod aan op basis van uw wensen. Samen met uw accountmanager bepaalt u hoe uw fleet onderhouden. wordt en welke taken door uzelf en welke taken door Euromaster worden uitgevoerd. Inspecties en onderhoud gebeuren op een moment dat u uitkomt en u heeft altijd actuele informatie bij de hand over uw gegevens. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd veilig hun werk kunnen doen.


Prijs per uur

Bij Euromaster Fleet Management betaalt u een vaste prijs per uur. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Op basis van voertuiginspecties en wagenparkanalyses kunnen wij u adviseren wat voor uw fleet het beste is en voor welke prijs.