Ons aanbod

Expert in industrie

Op het gebied van Industrie en grondverzet heeft Euromaster zijn naam als expert al veelvuldig waargemaakt. We zijn dan ook niet voor niets de marktleider in de Rotterdamse haven. Of het nu gaat om heftruckbanden of banden voor reachstackers en terminal tractors, Euromaster heeft het aanbod en de know-how om u hierin te ondersteunen.


Groot aanbod producten en diensten

Euromaster heeft op het gebied van industrie en grondverzet een breed assortiment producten. Wij leveren banden voor:

-       Reachstackers

-       Terminal tractors

-       Empty container handlers

-       Zware heftrucks

-       Material handling

-       Palletwagens

-       Kooiapen

-       Minigravers

-       Verreikers

-       Hoogwerkers

-       Bobcats


Onze persen hebben een landelijke dekking waarmee de aanlevertijd tot een minimum beperkt wordt en daarmee natuurlijk uw stilstand. Natuurlijk zijn we ook bereid om uw banden op velg klaar te zetten, zodat we in geval van calamiteiten snel ter plaatse kunnen zijn om de banden te wisselen.


Altijd een goed advies

Euromaster neemt de tijd voor een grondige analyse van uw wagenpark. Samen bepalen we welke banden en welke services het meest geschikt zijn voor uw bedrijf. Onze experts nemen uw bedrijf onder de loep en stellen welke banden en welk servicepakket het meest geschikt zijn voor uw voertuigen. Wij leveren maatwerk: onze adviezen zijn toegesneden op uw bedrijf. Uw voertuigen zijn bij ons in goede handen en kunnen rekenen op onze volledige aandacht en specifiek advies. Niet alleen tijdens het aankoopproces maar ook ver daarna zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen.

 

Bent u benieuwd wat Euromaster voor u kan betekenen? Neem contact op met uw accountteam of vraag direct een offerte aan!