Nieuwe truckbanden

Nieuwe truckbanden uit voorraad leverbaar

Bent u op zoek naar voordelige nieuwe truckbanden? Zoek niet verder! Speciaal voor u hebben we een exclusief aanbod. Onderstaande maten en merken zijn uit voorraad leverbaar en extra scherp geprijsd. 

B2B registratieformulier nieuwe truckbanden

Profiteer bij afname van minimaal 6 banden van een extra scherpe serviceaanbieding: montage en wisselen voor slechts € 20,- per band!

De prijzen in bovenstaande tabel zijn exclusief aanvullende services en klein materiaal. De prijzen gelden van 21 november t/m 2 december 2017. Dit is echter op basis van beschikbaarheid: de aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en Euromaster kan de actie tussentijds stopzetten. De prijzen van de Michelin banden zijn inclusief de cashback actie van € 25,- via Michelin. Deze actie geldt tot en met 30 november bij aankoop van 4 of meer Michelin banden.

Wilt u gebruik maken van deze scherpe actie? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met de afdeling Sales Support van Euromaster via sales.support@euromaster.com. Telefonisch contact opnemen met uw accountmanager kan natuurlijk ook:

Thijs Laning         -  06 54 21 40 89 
Erik Gunderson   -  06 81 53 83 88