Van Sprundel Mobiliteit uit Roosendaal nieuwe Euromaster franchisenemer

 

Afgelopen zaterdag, 15 december, is Van Sprundel Mobiliteit uit Roosendaal gestart als franchisenemer bij Euromaster. Met Euromaster vinden zij een ervaren en stabiele partner op het gebied van onderhoud en bandenservice voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

 

Van Sprundel Mobiliteit, gevestigd met showroom en werkplaats langs snelweg A58 in Roosendaal, is van oorsprong Mazdadealer. Daar zijn later de merken Mitsubishi en Aixam (brommobielen) aan toegevoegd, naast de verkoop van occasions. Door de jaren heen heeft Van Sprundel Mobiliteit al ruime ervaring opgedaan met onderhoud en reparatie van verschillende merken. Eigenaar Hans van Sprundel voorziet mede door de elektrificatie van het wagenpark dat het werkplaatsaanbod geleidelijk zal afnemen. Door een samenwerking met Euromaster aan te gaan, als merkonafhankelijke specialist in auto-onderhoud en bandenservice, wil Van Sprundel Mobiliteit haar merkenaanbod verbreden en dit ook naar de buitenwereld kenbaar maken.

 

Van Sprundel Mobiliteit neemt alle activiteiten rondom personenauto’s, lease auto’s en lichte bedrijfswagens tot 3.500 kg over van de Euromaster vestiging aan de Jan Vermeerlaan in Roosendaal. Hiervoor wordt de werkplaats gedeeltelijk opnieuw ingericht met drie aparte Euromaster hefbruggen, waarvan één uitlijnbrug. Daarnaast is de capaciteit aan de werkplaatsreceptie vergroot en starten er een extra monteur en een BBL’er. Begin 2019 zal het magazijn verder uitgebreid worden om alle bandensets van leaserijders over te plaatsen naar Euromaster Van Sprundel. De Euromaster Truck vestiging in Roosendaal blijft actief op de huidige locatie.

 

Dick de Goey, Franchise Manager bij Euromaster, kijkt met enthousiasme uit naar de samenwerking met Van Sprundel. “De gedrevenheid van ondernemer Hans van Sprundel en het enthousiasme van zijn personeel is een goede basis voor een vruchtbare samenwerking. Daarnaast is Van Sprundel gevestigd in een schitterend pand met mooie wacht- en werkruimtes voor onze retail- en leaseklanten. Dat alles in combinatie met een goede kop koffie moet tevreden klanten opleveren!

 

Van Sprundel Roosendaal Euromaster Franchise

 

Ga terug