Franchiseformule
Franchiseformule

Franchiseformule

Naast ruim 100 eigen vestigingen en meer dan 175 mobiele voertuigen werken we ook samen met franchisenemers. Als franchisevestiging van Euromaster lift je mee op het succes van een sterk merk met landelijke naamsbekendheid en het bijbehorende klantennetwerk. Je draait mee in landelijke marketingcampagnes, waarin je van alle offline en online middelen wordt voorzien om de campagnes tot een succes te brengen. Daarnaast krijg je de ruimte en middelen voor lokale marketingcampagnes. Binnen franchise zijn er 3 verschillende segmenten die wij aanbieden: Retail, Web en Lease/B2B.

Retail 

Euromaster werkt volgens een standaard methode, de Retail Selling Way. Dit houdt in dat je banden- en voertuigonderhoud kunt plegen aan alle merken en typen auto’s. Je verkoopt niet alleen banden, je verzorgt het complete plaatje met bijbehorende service. Onderhoud gebeurt altijd volgens fabrieksspecificaties voor een scherpe, eerlijke prijs. Bij elk bezoek van een klant voeren we een Mastercheck uit, waarbij we de klant kunnen wijzen op aandachtspunten. Zo zorgen we ervoor dat de klant zich prettig voelt en graag terugkomt.

Web

Sinds 2011 hebben we een Webwinkel waar een uitgebreid assortiment banden te vinden is en waar klanten online een afspraak kunnen maken voor reparatie, onderhoud of andere services. Er is een online offertetool beschikbaar waar klanten een gegarandeerde prijs kunnen krijgen voor bepaalde onderhoudswerkzaamheden of reparaties. Wanneer een klant een afspraak maakt, kan hij of zij ervoor kiezen om direct online af te rekenen of om het bedrag in de garage te voldoen. De afspraak komt automatisch in de agenda terecht van de garage waar de klant terecht wil en, indien van toepassing, ook banden en velgen worden automatisch besteld. Eenvoudig voor de klant en eenvoudig voor onze garages!

Lease/B2B

De werkzaamheden voor Lease en B2B bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van bandenwissels en het bewaren van banden in de opslag. Het gehele proces wordt volledig gestuurd vanuit het Euromaster Customer Service Center, van afspraak tot de levering van de banden en de facturatie. Aan onze garages vervolgens de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Samenwerken met Euromaster

Ben je enthousiast geworden en wil je weten wat Euromaster voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op. We komen graag langs voor een kop koffie en een goed gesprek:

Dick de Goey
Franchise Manager
Email: dick.de.goey@euromaster.com