Auto verlichting
Auto verlichting

Auto verlichting

Goede verlichting is van levensbelang. Het zorgt er niet alleen voor dat jij in het donker of tijdens slecht weer goed ziet waar je naartoe gaat, het zorgt er ook voor dat je medeweggebruikers je kunnen zien. Niet goed of zelfs niet werkende verlichting kan ervoor zorgen dat je auto wordt afgekeurd tijdens de APK. Genoeg redenen dus om ervoor te zorgen dat je auto verlichting in orde is.

Koplampen afstellen

Meer dan 10% van de auto’s heeft verkeerd afgesteld koplampen. Zelfs verkeerd afgestelde koplampen kunnen er al voor zorgen dat je auto niet door de APK heen komt. Je hebt zelf minder goed zicht, maar je kunt ook je tegenliggers verblinden. Kortom; je kunt gevaarlijke situaties veroorzaken. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij en je tegenliggers, weer met goed zicht de weg op gaan.

Philips Xtreme Vision koplampen

Philips Xtreme Vision koplampen zijn de helderste in hun soort. Vergeleken met andere koplampen heb je tot wel 130% helderder licht. Hiermee heb je een bereik van tot 130 meter. Je ziet beter waar je naartoe gaat en kunt eerder inspelen op onverwachte situaties. Welke verlichting geschikt is voor jouw auto vind je in je onderhoudsboekje. Weet je het niet zeker, kun je ook terecht bij jouw Euromaster garage. De prijs van de verlichting is exclusief montage. Voor de montage berekenen wij € 21,95 aan arbeidsloon.