Reparatie en vervanging
Reparatie en vervanging
Welk auto onderhoud zoek je?

  •  

* Verplicht veld

Reparatie en vervanging

Naast dat je auto onderhoudsbeurten nodig heeft om in topconditie te blijven, zullen er af en toe onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden. Sommige onderdelen zullen alleen vervangen hoeven worden als ze versleten of kapot zijn, zoals bijvoorbeeld je remmen, accu of ruitenwissers . Andere onderdelen moeten periodiek vervangen worden, zoals je distributieriem . Je vindt in je onderhoudsboekje wanneer dit nodig is.

Kosten reparatie en vervanging

Wat de kosten voor bepaalde werkzaamheden aan jouw auto zijn, hangt af van meerdere factoren. De leeftijd van je auto speelt een grote rol, maar ook wat de fabrieksspecificaties zijn en of er door een kapot onderdeel geen schade is aangericht aan andere onderdelen. Je kunt bij Euromaster online een offerte opvragen voor standaard werkzaamheden. Je vult je kenteken in en je krijgt aan de hand van de fabrieksspecificaties een gegarandeerde prijsopgave voor die werkzaamheden. Soms kan het zo zijn dat onze monteurs tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden andere zaken ontdekken die gerepareerd of vervangen moeten worden. In dat geval zullen ze altijd contact met je opnemen om te bespreken wat de opties en eventuele bijkomende kosten zijn. 

Gratis checks

Weet je niet helemaal zeker of een bepaald onderdeel gerepareerd of vervangen moet worden? Of hoor je misschien een raar gerammel of getik in je auto en weet je niet waar dit geluid vandaan komt? Dan kun je bij Euromaster kiezen uit diverse gratis checks, zoals de Accucheck, Remmencheck of Aircocheck. Wil je dat je hele auto even kort nagelopen wordt? Dan kies je voor onze gratis Mastercheck. Wij controleren je auto op 12 vitale punten en geven je een advies op maat.