Onderhoudsbeurten
Onderhoudsbeurten
Welk auto onderhoud zoek je?

  •  

* Verplicht veld

Onderhoudsbeurten

Wanneer je jouw auto goed onderhoudt, zorg je er niet alleen voor dat je comfortabeler rijdt, maar ook dat je auto zijn waarde behoudt. Welk auto onderhoud jouw auto nodig heeft en wanneer vind je in je onderhoudsboekje. Heb je geen onderhoudsboekje meer? Onze specialisten kunnen aan de hand van de fabrieksspecificaties van je auto zien wanneer je auto toe is aan onderhoud. 

Wanneer moet mijn auto voor een onderhoudsbeurt?

Wij raden over het algemeen aan om elk jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren, waarbij je de kleine beurt en de grote beurt afwisselt. Zo weet je zeker dat jouw auto in topconditie blijft. In het onderhoudsboekje kunnen we zien welke onderdelen eventueel aan vervanging toe zijn. Bij Euromaster gebruiken we hoge kwaliteit onderdelen van merken als Bosch, Eurol en Delphi. Je bent dus altijd verzekerd van de beste onderdelen.

Kosten onderhoudsbeurt

De kosten van een onderhoudsbeurt voor jouw auto zijn afhankelijk van het merk en type auto en het bouwjaar. Aan de hand van je kenteken krijg je eenvoudig een prijsopgave voor een onderhoudsbeurt. Je ziet hier ook direct welke onderdelen vervangen worden. Je afspraak kun je online inplannen via de Webwinkel. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met jouw Euromaster garage voor een afspraak.

Motorolie

Niet alleen de motor van je auto is heel belangrijk, ook motorolie is een belangrijk element; deze zorgt ervoor dat vuil uit je motor geabsorbeerd wordt. Wij werken met de hoogwaardige motorolie van Eurol. Door regelmatig je oliepeil te checken en je olie te verversen, voorkom je problemen met je motor.

Eurol additieven

Naast motorolie biedt Eurol additieven. Deze additieven zorgen ervoor dat motorvervuiling wordt tegengegaan. Daarnaast bieden Eurol additieven nog meer voordelen:
•    Langere levensduur van je motor
•    Minder slijtage aan motoronderdelen
•    Hersteld motorvermogen
•    Lager brandstof- en olieverbruik
•    Lagere uitstoot