• Home
  • Nieuws en pers
euromaster-nieuws-en-pers-1280
euromaster-nieuws-en-pers-792

Nieuws en pers

Deventer, 21 mei 2021

Euromaster Raalte bestaat 50 jaar

RAALTE – In 1971 richtte Toni Colasurdo in Raalte het Twents Bandencentrum op. Het pand aan de Heesweg heeft door de jaren heen diverse namen op haar gevel gehad. Onder Arie Verweij werd het een trainingscentrum voor service center managers uit de regio, zoals Deventer en Zwolle. Nu, 50 jaar later, ziet Euromaster Raalte Abraham. 

Lees verder

Deventer, 26 februari 2021

De band voor weg en land

In de landbouwsector rijden diverse voertuigen over akkers, weilanden en wegen. Iedere ondergrond vraagt om specifieke eigenschappen van een band. Op de akkers en in het weiland is het belangrijk om de ondergrond zo min mogelijk te beschadigen. Op de weg is een slijtvaste compound essentieel. Euromaster biedt een oplossing: de 24R20.5 band.

Lees verder

Deventer, 13 nov 2020

Nieuwe Euromaster Lease Service Points

Euromaster Nederland bouwt door aan haar Lease Service Point-netwerk. Onlangs zijn er drie nieuwe partners aangesloten in Zutphen, Landgraaf en Haarlem. Daarmee komt het totaal aantal Lease Service Points op 31, naast de bijna 100 eigen Euromaster vestigingen. Het concept richt zich op de leaserijder. 

Lees verder

Assen, 25 augustus 2020

Euromaster partner van GAMMA Racing Day 25 - 27 sept.

Euromaster, specialist in banden en onderhoud, is evenement partner van de GAMMA Racing Day die wordt verreden van 25 tot en met 27 september aanstaande op het TT Circuit Assen. Bij Euromaster kunnen liefhebbers zich inschrijven om kans te maken op een rit als passagier in een race-auto op de beroemde TT-baan, een plek op de Euromaster gastenlijst of – via GAMMA – een set van 4 Michelin banden.

Lees verder 


Deventer, 15 juni 2019

Euromaster opent Nieuwegein Truck

Op 15 juni 2019 opent Euromaster de nieuwe truck vestiging in Nieuwegein op bedrijventerrein Het Klooster officieel. Daarmee is er voortaan één centraal punt in de regio Utrecht voor bandenservices en –onderhoud van zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen. Het samenvoegen van de activiteiten in de regio Utrecht zorgt voor een verbetering van de bereikbaarheid en het netwerk. Wethouder Ellie Eggengoor van de gemeente Nieuwegein verzorgt samen met Edo Wiggers, Algemeen Directeur Euromaster Nederland, de officiële opening.

Lees verder 


Deventer, 21 mrt 2019

Euromaster investeert in nieuw wagenpark

Euromaster vergroot gedurende dit jaar haar wagenpark met 57 mobiele servicevoertuigen. Met deze investering brengt Euromaster haar serviceniveau naar een volgend level. Mobiele service, waar en wanneer dan ook, voor stilstaand groot en klein materieel zorgt voor een efficiëntere inzet van het wagenpark van de klant en vermindert tijdsverlies voor de chauffeurs.

Lees verder 


Deventer, 21 jan 2019

Euromaster verlengt ISO 9001 2015 certificaat

Euromaster verlengt per 18 januari 2019 haar ISO 9001:2015 certificaat weer met 3 jaar. De ISO 9001 is “de internationale norm ter beoordeling van de kwaliteit van het managementsysteem”.

Lees verder 


Deventer, 19 dec 2018

Van Sprundel Mobiliteit uit Roosendaal nieuwe Euromaster franchisenemer

Afgelopen zaterdag, 15 december, is Van Sprundel Mobiliteit uit Roosendaal gestart als franchisenemer bij Euromaster. Met Euromaster vinden zij een ervaren en stabiele partner op het gebied van onderhoud en bandenservice voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Lees verder 


Deventer, 7 dec 2018

Euromaster is VACO MVO+ gecertificeerd

Vanaf 6 december is Euromaster Nederland officieel VACO MVO+ gecertificeerd. Edo Wiggers, Algemeen Directeur, en Frank Hut, Directeur Leasing, waren donderdagavond namens Euromaster aanwezig om het officiële VACO MVO+ certificaat te ontvangen uit handen van Tim van der Rijken, algemeen secretaris van VACO. Deze MVO-certificering is ontwikkeld door vereniging VACO in samenwerking met de leden van de sector Bandenservice en is specifiek afgestemd op de banden- en wielenbranche.

Lees verder 


Deventer, 1 nov 2018

Nieuwe Euromaster vestiging in Stein

Op 1 november heeft Euromaster een nieuwe vestiging geopend in Stein, Zuid-Limburg. Deze locatie zal zich voornamelijk richten op zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen. Hiermee breidt Euromaster haar netwerk uit, resulterend in een betere servicedekking in het zuidoosten van Nederland.

Lees verder 


Deventer, 30 sep 2018

HEMA en Euromaster helpen Nederlandse automobilist aan de juiste autoband

Slechts 35% van het totale Nederlandse wagenpark rijdt in de winter op banden die daarvoor geschikt zijn. Aldus recent onderzoek van branchevereniging BOVAG. Onnodig gevaarlijk vindt Verzekeraar HEMA. Daarom krijgt iedereen die voor 31 december 2018 een all-risk autoverzekering afsluit 4 gratis Maxxis all season banden onder zijn auto gemonteerd. Zo zijn automobilisten altijd voorbereid op onverwachte weersveranderingen en wordt het risico op ongelukken kleiner door een kortere remweg en betere wegligging. Een win-winsituatie voor iedereen.

Lees verder 


Deventer, 27 sep 2018

Nieuwe Euromaster vestiging in Nieuwegein

Euromaster vestigt zich met ingang van juni 2019 met een nieuw bedrijfspand op Het Klooster in Nieuwegein. Op woensdag 26 september tekende bouwbedrijf Klompenburg Bouw voor de aankoop van een kavel van bijna 2.500 m2. De extra vestiging van Euromaster is bestemd voor banden van zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen.

Lees verder 


Deventer, 26 sep 2018

Europa Garage Coevorden nieuwe franchisenemer Euromaster

Europa Garage Coevorden zal op 1 oktober starten als nieuwste franchisenemer van Euromaster. Van oorsprong is Europa Garage Coevorden een erkende Ford dealer. Het partnerschap met Euromaster brengt hun de verbreding die ze zoeken in hun klantenbestand. Het sluit goed aan bij hun eigen visie op aftersales: een garageconcept dat veel verschillende automerken van de juiste banden en het beste onderhoud voorziet en ook nog eens met de modernste apparatuur.

Lees verder 


Deventer, 19 mrt 2018

Edo Wiggers benoemd tot nieuwe Managing Director Euromaster Nederland

Edo Wiggers wordt per 1 april 2018 de nieuwe Managing Director van Euromaster Nederland. Hiermee volgt hij Marcel Guinchard op die na 7 jaar in deze functie zijn carrière zal voortzetten binnen de Euromaster Group.

Lees verder 


Deventer, 16 mrt 2018

Euromaster Alphen aan den Rijn officieel geopend

Het bedrijventerrein De Schans II in Alphen aan den Rijn is weer een mooi bedrijf rijker. Sinds 1 januari 2018 is Euromaster Alphen aan den Rijn verhuisd naar een nieuw pand aan de Tankval 9.

Lees verder 


Deventer, 16 jan 2018

Afvalmanagement Euromaster naar next level

Euromaster Nederland, netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud met landelijke dekking, heeft het afval- en grondstoffenmanagement uitbesteed aan Milgro. De optimalisatiefase die inmiddels is gestart, heeft betere financiële- en duurzaamheidsprestaties als doel.

Lees verder