HEMA en Euromaster helpen Nederlandse automobilist aan de juiste autobanden

 

Slechts 35% van het totale Nederlandse wagenpark rijdt in de winter op banden die daarvoor geschikt zijn. Aldus recent onderzoek van branchevereniging BOVAG. Onnodig gevaarlijk vindt Verzekeraar HEMA. Daarom krijgt iedereen die voor 31 december 2018 een all-risk autoverzekering afsluit 4 gratis Maxxis all season banden onder zijn auto gemonteerd. Zo zijn automobilisten altijd voorbereid op onverwachte weersveranderingen en wordt het risico op ongelukken kleiner door een kortere remweg en betere wegligging. Een win-winsituatie voor iedereen. 

 

 HEMA en Euromaster helpen Nederlandse automobilist aan de juiste autobanden

Voorkomen is beter dan genezen, vindt HEMA Verzekeringen. “We geven onze klanten dan ook graag tips en herinneringen hoe ze zo veilig mogelijk de weg op kunnen. Onze plicht als verzekeraar”, stelt Laura Geerlings, Director Financial Services. “Met deze actie willen we onze klanten zo veilig mogelijk op pad sturen.”

 

Met de actie biedt HEMA Verzekeringen haar klanten in samenwerking met Euromaster meer veiligheid op de weg. Volgens hetzelfde onderzoek van BOVAG blijkt namelijk ook dat afgelopen maanden zeker een half miljoen auto’s in de bloedhitte hun winterbanden nog gebruikten. "Deze warme omstandigheden verminderen de prestaties van de winterband. Dat is zonde van de band en het is minder duurzaam", zegt Wout Jonasse, Marketing Manager bij Euromaster. "Met all season banden ben je voorbereid op elk seizoen. Zeker het Nederlandse klimaat leent zich uitstekend voor deze all season banden waarmee je ook gewoon op wintersport kunt. Daarnaast bespaar je wissel- en opslagkosten die je in het geval van losse zomer- en winterbanden betaalt."

 

Sluit je dit jaar een all-risk autoverzekering van HEMA af, dan ontvang je 4 all season banden van Maxxis, gemonteerd door Euromaster. Klik hier voor de actievoorwaarden.

 

Ga terug