Europa Garage Coevorden nieuwe franchisenemer Euromaster

 

Europa Garage Coevorden zal op 1 oktober starten als nieuwste franchisenemer van Euromaster. Van oorsprong is Europa Garage Coevorden een erkende Ford dealer. Het partnerschap met Euromaster brengt hun de verbreding die ze zoeken in hun klantenbestand. Het sluit goed aan bij hun eigen visie op aftersales: een garageconcept dat veel verschillende automerken van de juiste banden en het beste onderhoud voorziet en ook nog eens met de modernste apparatuur.

 

Europa Garage Coevorden zal als Euromaster franchisenemer zowel voor de particuliere autobezitter als de leaserijder het nieuwe adres zijn in de regio Coevorden voor banden en onderhoud. Alle activiteiten van de voormalige Euromaster vestiging in Coevorden zullen vanaf 1 oktober onder hun dak te vinden zijn. Daarmee voegen ze onder andere de service uitlijnen toe aan hun dienstenpakket.

 

Wieger Bakker en zijn team kijken ernaar uit om dé nieuwe Euromaster locatie te zijn in Coevorden en omstreken. “Euromaster is een bekend garagebedrijf, bovendien past hun visie op aftersales goed bij ons. Ons gezamenlijke doel is namelijk om veel verschillende merken auto’s van de beste service te voorzien. Een partnerschap als deze biedt volop mogelijkheden om onze krachten te bundelen.” De nieuwe locatie van Euromaster in Coevorden is te vinden aan de Europaweg 2.

 

Dick de Goey, franchisemanager bij Euromaster is blij met deze nieuwe franchisepartner: “Met Europa Garage Coevorden voegen we een professioneel bedrijf toe aan ons franchisenetwerk. In het verleden hebben ze al bewezen dat zij de klanten in de deze regio uitstekend kunnen bedienen. Ook bij onze nieuwe Euromaster locatie in Coevorden bent u dus in goede handen.

 

Europa garage Coevorden nieuwe franchisenemer Euromaster

 

Ga terug