Euromaster Alphen aan den Rijn officieel geopend

 

 

Het bedrijventerrein De Schans II in Alphen aan den Rijn is weer een mooi bedrijf rijker. Sinds 1 januari 2018 is Euromaster Alphen aan den Rijn verhuisd naar een nieuw pand aan de Tankval 9.

 

Voorheen zat Euromaster in Alphen aan de Prinses Margrietlaan én de Kalkovenweg. Deze vestigingen hebben plaatsgemaakt voor een nieuwe, centrale locatie aan de Tankval 9. Goed te bereiken voor particuliere autobezitters, leaserijders en zakelijke klanten, zoals transportondernemingen.

 

Op vrijdag 16 maart is deze nieuwe Euromaster vestiging officieel geopend in aanwezigheid van diverse lokale klanten en leveranciers. Wethouder Gerard van As had de eer om het lintje door te knippen en daarmee het pand te openen. Hij noemde Euromaster een aanwinst voor de Schans II én de stad Alphen. Edo Wiggers, directielid bij Euromaster: “Met deze nieuwe locatie en haar mooie strategische ligging nabij uitvalswegen kunnen wij onze klanten snel bereiken en zij ons ook. Het Euromaster team werkt hier met hoogwaardige apparatuur in een schitterende en efficiënt ingedeelde werkomgeving”.

 

Tijdens het openingsevent konden alle belangstellenden het wagenpark van Euromaster bekijken, evenals de services die het bedrijf te bieden heeft. Euromaster heeft namelijk naast ruim 100 vestigingen, ook 150 mobiele units in verschillende soorten en maten om klanten op locatie te kunnen bedienen.

 

Euromaster Alphen aan den Rijn officieel geopend

 

Ga terug