Edo Wiggers benoemd tot nieuwe Managing Director Euromaster Nederland

 

Edo Wiggers wordt per 1 april 2018 de nieuwe Managing Director van Euromaster Nederland. Hiermee volgt hij Marcel Guinchard op die na 7 jaar in deze functie zijn carrière zal voortzetten binnen de Euromaster Group.

 

Sinds 2010 heeft Marcel Guinchard Euromaster door de crisisjaren en een sterk veranderende markt geleid. In die periode heeft Euromaster haar positie versterkt als toonaangevende speler in de automotive branche. Onder andere is het bedrijf fors gegroeid in online zichtbaarheid en in het auto-onderhoud segment. Ook heeft Euromaster haar vestigingennetwerk versterkt met talloze renovaties en de introductie van een franchiseconcept. Vanaf 1 april zal Guinchard leiding geven aan een strategisch ontwikkelingsproject op Europees niveau.

 

Marcel Guinchard: “Euromaster Nederland is een fantastisch bedrijf en ik heb er de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier gewerkt. Edo Wiggers is een uitstekende opvolger. Hij heeft in meerdere functies binnen Euromaster laten zien dat hij over de juiste vaardigheden en ervaring beschikt. Ik heb het volste vertrouwen in zijn leiderschapskwaliteiten en ondernemingsgeest om de positie van Euromaster in de zakelijke en particuliere markten verder te versterken.

 

Edo Wiggers is sinds 2004 actief binnen Euromaster Nederland. Binnengekomen als Finance Manager stapte hij al snel over naar Operations om zijn ‘vlieguren’ te maken als Regiomanager. Na een tussenstap als projectleider van het nieuwe bedrijfsinformatiesysteem nam Wiggers de business unit Leasing onder zijn hoede. Nadat hij het Franchiseconcept lanceerde, is hij in januari 2016 gevraagd om alle Heavy activiteiten – de grootste business unit van Euromaster – te leiden. Edo Wiggers is 44 jaar, getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Deventer.

 

Edo Wiggers: “Ik ben er trots op dat mij het vertrouwen is gegeven om de functie van Managing Director bij Euromaster Nederland te gaan vervullen. Ik wil Marcel bedanken voor al zijn inspanningen en inspiratievolle inzichten. Hij laat een schitterend bedrijf achter, met veel potentie om nog verder te groeien. Samen met de 750 collega’s heb ik er het volste vertrouwen in dat we Euromaster verder tot bloei gaan brengen. Ik heb erg veel zin in deze uitdaging.

 

Edo_Wiggers_Euromaster

 

 

Ga terug