Autoruit vervangen
Autoruit vervangen

Autoruit vervangen

In het geval van een scheur in je autoruit of een doorgescheurd sterretje, is reparatie helaas niet mogelijk en moet je autoruit vervangen worden. Ook als de ster je zicht belemmert of vertakt is, kan dat een reden zijn om de voorruit te vervangen. 

Barst in voorruit

Een sterretje in je vooruit kan door bijvoorbeeld temperatuurswisselingen veranderen in een barst. In geval van een sterretje kan de ruit vaak gerepareerd worden, maar bij een barst is ruitvervanging de enige optie. Een barst in de voorruit verlaagt de sterkte van de kooiconstructie. Voor jouw eigen veiligheid is het dus van belang om de beschadigde ruit snel en professioneel te laten vervangen. Dan ben je bij Euromaster aan het goede adres!

Voorruit vervangen

Een nieuwe voorruit klinkt als een tijdrovend klusje. Niets is minder waar; doordat wij werken met sneldrogende kit ben je vaak binnen een half uur weer onderweg met een glanzende, splinternieuwe voorruit! 

Achterruit of zijruit vervangen

Ook je achterruit of zijruit kunnen we vervangen als hier een scheur in zit. Onze monteurs zorgen ervoor dat je snel weer veilig de weg op kunt.

Kosten reparatie 

De kosten voor het vervangen van je voorruit worden in veel gevallen vergoed door je verzekering, dit staat vermeld in je polisvoorwaarden.