Autoruit reparatie
Autoruit reparatie

Autoruit reparatie

Heb je een sterretje in je autoruit? Dan kunnen wij in veel gevallen je autoruit repareren! Het is essentieel dat je in geval van ruitschade snel schakelt, om ruitvervanging te voorkomen. Met onze landelijke dekking is er vaak een Euromaster garage bij jou in de buurt om de autoruit te repareren. Of maak gebruik van onze mobiele service: onze ruitschadeherstel experts komen dan bij je thuis om jouw ruit te repareren. 

Sterretje repareren

Zodra je een sterretje in je voorruit, achterruit of zijruit ziet, moet je deze zo snel mogelijk laten repareren. Zo voorkom je dat het sterretje doorscheurt en je de volledige autoruit moet laten vervangen. Het sterretje wordt gerepareerd door op de plek van de ster transparante hars in te spuiten. Sterreparatie is in veel gevallen snel geregeld, zodat je snel weer onderweg bent. Wanneer je een sterretje in je autoruit hebt dat groter is dan een 2 euromuntstuk zal je autoruit vervangen moeten worden. Vervelend natuurlijk, maar ook in dit geval kunnen we je snel weer op weg helpen.

Voorkom een barst

Een op het oog onschuldig sterretje kan door onder andere temperatuurwisselingen uitgroeien tot een grote barst in de voorruit. Is de beschadiging groter dan een 2 euro muntstuk? Dan is het vaak noodzakelijk om de voorruit te vervangen. De voorruit maakt namelijk deel uit van de kooiconstructie van de auto en een beschadigde voorruit kan jouw veiligheid negatief beïnvloeden. 

Kosten sterreparatie

Vaak is deze reparatie gratis en zal je verzekering de kosten vergoeden. In geval van ruitvervanging moet je in de meeste gevallen alleen het eigen risico betalen. Controleer hiervoor je polisvoorwaarden. 

Gratis extra service

Wanneer we een sterretje hebben gerepareerd in je voorruit, lopen we altijd de rest van je auto ook nog even na. We controleren de profieldiepte en de spanning van je banden, we stofzuigen je auto en we maken de voorruit schoon. Daarnaast checken we je vloeistoffen en vullen we indien nodig je ruitensproeiervloeistof tot 1 liter bij. Dat is de gratis extra service van Euromaster!