Ruitschade
Ruitschade

Autoruitschade

In het geval van ruitschade wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Een sterretje kan vaak nog gerepareerd worden, maar bij een barst zal je ruit vervangen moeten worden. Ook hiervoor ben je bij Euromaster in goede handen. We kunnen zelfs bij je aan huis komen om je ruit te repareren of vervangen. Met onze mobiele service kunnen we je 24 uur per dag, 7 dagen per week halpen. Wij gebruiken originele (OEM) ruiten en materialen. Daarnaast kunnen we je ADAS kalibreren, zowel statisch als dynamisch.

Extra service van Euromaster

Wanneer je ruitschade hebt, zullen we dit vakkundig verhelpen. Maar dat is niet het enige wat we doen: wij controleren altijd de spanning en profieldiepte van jouw autobanden, we stofzuigen je auto en we maken je voorruit schoon. Je ruitenwisservloeistof wordt gratis tot 1 liter bijgevuld en we controleren je overige vloeistoffen. Dat is de gratis extra service van Euromaster. Ook over de afhandeling hoef je je geen zorgen te maken, dit gebeurt gewoon via jouw eigen leasemaatschappij.   
 
Wil je meer weten over ruitschadeherstel van Euromaster? Neem contact op! Dit is zowel per e-mail als telefonisch mogelijk. Het e-mailadres is ruitschade@euromaster.com. Je kunt ook bellen naar 088 - 006 56 56.

Garantievoorwaarden

De werkzaamheden aan de ruit van je auto zijn met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat na sterreparatie het sterretje doorscheurt, geldt de volgende garantieregeling:

- De kosten van de sterreparatie worden gecrediteerd en er wordt door Euromaster een nieuwe voorruit geplaatst en gefactureerd. We geven levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit.
- Euromaster plaatst autoruiten van originele kwaliteit (OEM) welke aangeschaft worden bij dezelfde leveranciers als die van de autofabrikanten. Door het hanteren van een zorgvuldig ruitselectieproces plaatsen wij de juiste ruit in je auto. De ruit wordt volgens de voorschriften van de autofabrikant geplaatst.
- Ervaar je toch een probleem na de vervanging of reparatie van je autoruit? Neem dan contact op met de afdeling Klantenservice op via telefoonnummer 0570 – 679785 of per e-mail klantenservice@euromaster.com.
- Euromaster geeft levenslange garantie op het geleverde werk.