Bandenmerken Semperit
Bandenmerken Semperit

Welke bandenmaat zoek je?

Welke bandenmaat zoek je?

* Verplicht veld

  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld

Semperit banden

Semperit is een van de oudste producenten van banden op de Europese markt. Semperit is Latijn voor “altijd in beweging”. Het Oostenrijkse merk produceert al sinds 1850 rubber. Semperit autobanden staan bekend om hun stabiele wegligging, lange levensduur en goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Semperit winterbanden

Semperit winterbanden staan bekend als veilig, zeer betrouwbaar en perfect voor besneeuwde bergwegen. Elke auto is met Semperit banden verzekerd van uitstekende grip, of je nu op droge, natte of besneeuwde wegen rijdt. Je profiteert van een verminderde remafstand en goede wegligging. De Semperit Speed Grip 2 of zijn opvolger de Speed Grip 3 brengen je veilig op je bestemming onder alle weersomstandigheden. 

Semperit zomerbanden

Met zomerbanden van Semperit ben je verzekerd van vele veilige kilometers en een zeer stabiele wegligging in bochten. De banden worden niet voor niets getest op de bochtige bergwegen in de Oostenrijkse Alpen. Ook op nat wegdek hoef je geen concessies te doen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Bijvoorbeeld de Semperit Comfort-Life 2 zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel rijdt, op korte en lange afstanden.

Semperit caravanbanden

Semperit banden zijn ook uitermate geschikt om onder je caravan te monteren. De banden gaan vele kilometers mee en kunnen je veilig naar Zuid-Frankrijk, Oostenrijk of welke bestemming dan ook brengen. 

Semperit banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Semperit banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Semperit banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.