Welke bandenmaat zoek je?

Welke bandenmaat zoek je?

* Verplicht veld

 
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld

Petlas banden

Petlas autobanden zijn van Turkse makelij. Het bedrijf is staat in de top 100 van grootste exportbedrijven in Turkije. Met Petlas banden kies je voor hoge kwaliteit tegen concurrerende prjizen. Voor verschillende typen voertuigen zijn Petlas banden verkrijgbaar.

Petlas winterbanden

Petlas winterbanden bieden optimale grip op besneeuwde of ijzige ondergrond. Door de speciale rubbersamenstelling blijft de band soepel, zelfs bij lage temperaturen. Je profiteert van een laag geluidsniveau en hoog comfort. Met bijvoorbeeld de Petlas Snowmaster W651 ben je goed voorbereid op lage temperaturen en winterse neerslag. 

Petlas all season banden

All season banden zorgen ervoor dat je op alle weersomstandigheden voorbereid bent. De Petlas PT411 is hierin niet anders. Dankzij de speciale loopvlakstructuur worden je gripprestaties op natte oppervlakken verhoogd. De band voert water effectief af, waardoor het risico op aquaplaning verlaagd wordt. Je geniet van een verlaagd geluidsniveau en verhoogd rijcomfort. 

Petlas zomerbanden

Zomerbanden van Petlas zorgen ervoor dat je zowel op droog als nat wegdek profiteert van goede rijprestaties. Je bent verzekerd van uitstekende grip, efficiënt brandstofgebruik en duurzaamheid. De Petlas Velox Sport PT741 is een high-performance zomerband die speciaal ontworpen is voor hoge snelheiden, veiligheid en ultiem rijplezier.

Petlas banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Petlas banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Petlas banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.