APK oldtimer
APK oldtimer
 

APK Oldtimer

 

APK keuring Oldtimer

Heb je een oldtimer van 30 jaar of ouder? Dan moet je oldtimer iedere twee jaar APK gekeurd worden. Voor de APK keuring van je oldtimer kun je terecht in een groot aantal Euromaster garages. Ervaren APK Keurmeesters en de RDW erkenning staan garant voor een snelle en goede APK.

Wanneer moet de APK keuring plaatsvinden?

Je krijgt automatisch bericht van de RDW met daarop de uiterste datum waarop de APK keuring voldaan moet zijn. Je kunt de APK keuring natuurlijk ook eerder inplannen. Dit is mogelijk vanaf twee maanden vóór de APK-vervaldatum. De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde plus twee jaar. We raden aan je je aan deze datum te houden, anders mag je oldtimer niet meer de weg op en riskeer je een flinke boete.

Duur van een APK keuring

De erkende APK Keurmeesters van Euromaster onderwerpen je oldtimer aan een grondige inspectie. Dat duurt 45 minuten tot een uur. Mocht er een RDW steekproef plaatsvinden, dan duurt de keuring 2 uur langer. Je kunt daar bij blijven als je dat wilt. Na afloop krijg je direct een keuringsrapport mee. Een Oldtimer APK is mogelijk van maandag t/m vrijdag.