Goed voorbereid op vakantie
Goed voorbereid op vakantie

Goed voorbereid op vakantie!

De zomervakantie komt er weer aan en Nederland maakt zich de komende maanden op om weer massaal naar Frankrijk, Spanje, Italië of een andere zonnige bestemming te rijden. Eindeloze rijen auto’s, caravans en vouwwagens gaan richting het zuiden. Maar hoe zorg je ervoor dat jij en je auto goed voorbereid zijn op de lange rit? Rijd eerst langs Euromaster! Wij zorgen ervoor dat jullie zorgeloos op vakantie kunnen. Je kunt zelf ook al veel zaken controleren aan de hand van de volgende tips:

Zorg dat je banden in topconditie zijn

Jouw vakantie is meestal geen vakantie voor je auto. Je auto wordt tot de nok toe volgepakt met kleding, parasols en koelboxen, en moet misschien zelfs nog een caravan of aanhanger trekken. Om ervoor te zorgen dat je niet met bandenpech op de Duitse Autobahn stil komt te staan, is het goed om te checken of je banden nog in topconditie zijn. Zorg ervoor dat je banden goed op spanning zijn en dat ze niet versleten zijn. Je banden moeten wettelijk nog minimaal 1,6mm profiel hebben. Wij raden altijd aan om je banden bij 2,5mm te vervangen voor optimale veiligheid. Heb je nieuwe banden nodig? Kies in juni voor Continental banden en krijg de montage van € 24,- per band helemaal gratis!

MVDM


Houd het hoofd koel

Je zult vast niet de enige zijn die onderweg is naar een paar weken ultiem relaxen. Het wil dan nog weleens voorkomen dat je in de file terechtkomt. Een goed onderhouden airco zorgt ervoor dat je het hoofd dan koel houdt en dat de lucht in je auto fris blijft. Een vieze airco zorgt voor muffe luchtjes en kan allergieën verergeren. Met de juiste airco service blaast je airco weer frisse, schone lucht en zorgt deze ervoor dat het in de auto heerlijk koel blijft in de brandende hitte. Ga voor een gratis aircocheck naar Euromaster. Moet je airco bijgevuld of gereinigd worden? De hele maand juni krijg je 25% korting!

SVDM


Take a brake

Om er zeker van te zijn dat je niet op de bumper van je voorganger botst als je plotseling moet remmen, moeten je remmen ook in topconditie zijn. Versleten remmen geven je auto een langere remweg, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten tijdens een noodstop. Je remmen kun je gratis laten controleren bij Euromaster. Zijn ze aan vervanging toe? In juni krijg je 25% korting op remblokken en –schijven!

Remmen


Check-check-dubbelcheck

Heb je jouw auto helemaal gecontroleerd? Of wil je dit toch even door de expert laten doen? Bij jouw Euromaster kun je terecht voor een Zomercheck: je auto wordt nagelopen op 12 essentiële punten en je vloeistoffen worden tot 1 liter bijgevuld. Mocht toch blijken dat je auto nog niet helemaal klaar is voor de reis, heeft Euromaster altijd een aantal leuke aanbiedingen om je extra voordelig op weg te helpen. Zo blijft er altijd nog wat geld over voor een heerlijke cerveza op het Spaanse terras of Italiaanse gelato!

Zorgeloos naar de zon

Bij Euromaster willen we niets liever dan dat jij veilig en zorgeloos op vakantie kunt. Heerlijk ontspannen op het strand liggen, wandelen in de bergen of een goed boek lezen in je hangmat. Van de heenreis tot en met het moment dat je weer veilig je auto op de oprit parkeert: Euromaster zorgt ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over je auto. 

We wensen je een fantastische, ontspannen en vooral veilige vakantie toe!