Maatregelen Corona
Maatregelen Corona

Maatregelen Coronavirus


Bij Euromaster bent u in goede handen

Sinds het begin van de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) heeft Euromaster aandacht besteed aan de continuering van haar activiteiten en die van haar klanten.

Alle vestigingen van Euromaster zijn geopend. Met onze landelijke dekking en onze Euromaster professionals zijn wij in staat het transport en de vitale dienstverlening dag en nacht mobiel te houden. Wij zorgen er mede voor dat Nederland in beweging blijft. Uiteraard staan we ook voor u klaar. U kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om uw gezondheid tijdens uw bezoek te waarborgen op basis van de richtlijnen van het RIVM.

Op deze pagina vindt u een actuele update van de situatie, de maatregelen die wij nemen en wat dit voor u betekent.

Welke voorzorgs- en hygiënemaatregelen neemt Euromaster?

- De voorzorgs- en hygiënerichtlijnen van het RIVM zijn bij ons leidend en hier houden wij ons ook strikt aan. Dit verwachten wij ook van de klanten die ons bezoeken. Deze richtlijnen zijn ook in de vorm van posters zichtbaar opgehangen in onze vestigingen.
- Wij verzoeken bezoekers van onze vestigingen om tenminste 1,5 meter afstand te houden van andere personen.
- Het dragen van een mondkapje is verplicht wanneer u zich beweegt door de receptie of wachtruimte, voor uw eigen veiligheid en die van onze medewerkers. Als u op een vaste plek zit, mag u uw mondkapje afzetten.
- Wij accepteren tijdelijk alleen pin betalingen.
- Wij verzoeken u bij verkoudheidsklachten en/of koorts, bij uzelf of een gezinslid, niet naar onze vestigingen te komen en uw afspraak (kosteloos) te verzetten.
- De overheid verzoekt iedereen om niet met groepjes of het gezin op pad te gaan. Wij verzoeken u om daar goed gehoor aan te geven en derhalve alléén naar een Euromaster vestiging te komen.
- Wij zullen erop toezien dat het aantal aanwezige personen in onze recepties beperkt is. Het kan voorkomen dat wij u verzoeken om in de auto te wachten of buiten om te voldoen aan de RIVM richtlijnen. 
- Onze medewerkers voorzien alle auto’s die binnenkomen voor een afspraak van stoel- en stuurhoezen om de hygiëne te waarborgen. 

Ik ben een zakelijke klant/wagenparkbeheerder. Kan ik nog gebruik maken van de diensten van Euromaster?

- U kunt blijven rekenen op onze landelijke en internationale 24/7 pechhulpdienstverlening.
- Wij bieden u graag aan om wagenparkinspecties en bandenwisselafspraken op locatie uit te voeren, mocht dit noodzakelijk zijn voor de continuïteit en veiligheid van uw bedrijfsvoering.

o  De bezoeken zullen worden afgelegd na uw voorafgaande toestemming om de gewenste locatie te betreden en wederzijds met strikte inachtneming van de beschermings- en hygiënevoorschriften.
o Mocht u gebruik willen maken van onze service op locatie, neem dan zo spoedig mogelijk contact met uw accountmanager. Mede gezien de grote vraag naar deze diensten is tijdig plannen essentieel.  

- De commerciële buitendienst staat altijd voor u klaar. Onze commerciële buitendienst zal komende weken haar fysieke klantenbezoeken omvormen naar communicatie middels e-mail, telefoon en videoconferentie. Graag willen we goed geïnformeerd blijven over uw bedrijfsvoering en gerelateerde wensen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ik ben leaserijder. Moet ik mijn afspraak verzetten?

- Dat kan, maar het hoeft niet. U kunt gewoon bij ons terecht voor uw banden en klein onderhoud. Als het nodig is om uw afspraak te verzetten, kunt u dat kosteloos regelen op één van de volgende manieren:
- U kunt bellen met het Contact Center (088 - 006 56 00) voor het verzetten van de afspraak. 
- U kunt de afspraak ook annuleren via de link in uw bevestigingsmail. Vervolgens kunt u een nieuwe afspraak eenvoudig online inplannen.


Ik ben een particuliere autobezitter. Kan ik nog wel bij Euromaster terecht?

- Ja, wij staan gewoon voor u klaar en u kunt dus gewoon bij ons terecht voor uw banden of andere werkzaamheden. Ook voor u geldt dat u uw afspraak indien gewenst kosteloos kunt verzetten.
- Heeft u een afspraak ingepland en wilt u deze verzetten? U kunt contact opnemen met 0570 679 770 als u online een afspraak hebt ingepland. Neem in alle andere gevallen contact op met uw vertrouwde Euromaster vestiging. U kunt uw vestiging eenvoudig online zoeken. 
- Heeft u nog geen afspraak? U bent bij ons welkom. U kunt uw afspraak gemakkelijk online regelen. Onze professionals staan voor u klaar.

Het is een bijzondere tijd, maar u kunt op ons rekenen. Onze professionals staan klaar om u te helpen en een passend advies te geven. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd terecht bij de vestiging in uw buurt

Bij ons bent u in goede handen.