Welke bandenmaat zoek je?

Welke bandenmaat zoek je?

* Verplicht veld

 
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld

Twee gratis tickets voor Vredestein SuperCar Sunday

Rijden in een echte Lamborghini, Ferrari of Porsche is helaas maar voor weinig mensen weggelegd. Maar op de Vredestein Supercar Sunday komt dit nu wel heel dichtbij! Wat dacht je van supercars uit de jaren ’70 en ’80, zo ver het oog reikt en zo dichtbij dat  je ze aan kunt raken? Of maak je liever zelf een rondje in een echte Ferrari F430? Dat kan allemaal op Supercar Sunday!

Dit jaar is Supercar Sunday op zondag 9 juni 2019 op het TT circuit in Assen én op zondag 29 september 2019 op het Circuit Zandvoort. Dit is hét event voor de echte autoliefhebber. De meest bijzondere supercars zullen te bewonderen zijn, zowel op het circuit als ernaast. En je kunt hier met Euromaster extra voordelig bij zijn!

Bij aankoop van 2 of meer Vredestein banden krijg je 2 tickets voor dit event ter waarde van € 50,- helemaal gratis! Vul na jouw aankoop het online formulier in op www.vredestein.nl/tickets, upload je aankoopbewijs en rijd op 9 juni of 29 september op je Vredestein banden naar de Supercar Sunday! 

Alvast sfeer proeven? Bekijk dan de video hieronder met een korte sfeerimpressie!