Zakelijk

Over Euromaster

Wie zijn wij?

Euromaster is een Europees netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Euromaster Nederland bestaat sinds 1991 en is een 100% dochter van de Michelin Groep.

 

Op de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet) zijn wij Europees marktleider op het gebied van banden en bandenservice. Euromaster levert maatwerk en is dé betrouwbare bandenpartner voor bedrijven met 1 tot meer dan 1.000 voertuigen. In het Rotterdamse havengebied en op luchthaven Schiphol zijn wij de belangrijkste partner voor al het rijdend materiaal.

 

Particulieren kunnen bij Euromaster terecht voor de beste bandenservice en het volledige onderhoud van hun auto: APK, grote en kleine beurt, aircoservice, etc. Op de Euromaster Webwinkel vindt u een groot assortiment banden, producten en services voor scherpe prijzen. Wilt u weten wat bijvoorbeeld een dealerbeurt voor uw auto bij ons kost? Vul dan uw kenteken in op de Euromaster offertetool voor een onderbouwde offerte op maat.

 

Waar staan wij voor?

In een wereld die voortdurend in beweging is, bedienen wij onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs.

 

Eerlijk, vakkundig en attent. In het zichtbaar maken van deze drie kernwaarden in alles wat we doen, daar ligt onze kracht. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen.

 

>> Euromaster video's

 

Waar kunt u ons vinden?

Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit ruim 2.300 vestigingen in 17 landen. In Nederland heeft Euromaster een landelijk dekkend netwerk met circa 100 vestigingen en 13 franchisevestigingen. Doel is om deze nieuwe franchiseformule de komende jaren uit te breiden naar een vijftigtal franchisenemers.

Daarnaast beschikt Euromaster over 150 mobiele units (bandenbussen, pechservicetrucks, mobiele uitlijners) om klanten op locatie te kunnen bedienen.


Euromaster netwerk

 

 

Euromaster en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Bij Euromaster geven wij op serieuze en professionele wijze invulling aan onze verantwoordelijkheid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij willen niet alleen goed zorgen voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers, voor onze omgeving, en voor duurzame winstgevendheid.

 

Euromaster houdt zich aan de "Aanvaardingsplicht personen- en bestelwagenbanden en accu's". Dat betekent dat wij gebruikte personen- en bestelwagenbanden, draagbare batterijen en accu's kosteloos innemen bij levering van hetzelfde aantal nieuwe exemplaren (oud voor nieuw). 


In aanvulling hierop heeft het ministerie voor IenW voor elke in Nederland nieuw verkochte autoband, draagbare batterij en/of accu een Afvalbeheersbijdrage verplicht gesteld. Deze milieuheffing maakt de milieuverantwoorde inzameling, verwerking en recycling van gebruikte autobanden, draagbare accu's en batterijen mogelijk. Euromaster neemt de afdracht van deze milieuheffing aan de Uitvoeringsorganisaties voor haar rekening en heeft de kosten hiervan reeds in haar prijzen verwerkt. Zo heb je achteraf geen bijkomende kosten.

 

Euromaster publiceert jaarlijks een MVO rapportage. Bent u benieuwd naar onze rapportage, waarbij de drie pijlers, Sociaal, Milieu en Economisch, nader zijn uitgewerkt  dan kunt u hier de rapportage downloaden. De Engelse versie van de rapportage vindt u hier.

 

Gecertificeerde kwaliteit

Voor de recycling van banden heeft Euromaster zich aangesloten bij de vereniging BEM (Band en Milieu). Euromaster is prominent lid van de branchevereniging VACO. Al onze vestigingen voldoen aan het Michelin kwaliteitslabel, en zijn ISO9001:2015 gecertificeerd.  


 

Michelin logo 2016VACO erkend EuromasterEuromaster Vereniging Band en MilieuISO 9001 DNV GL