Zakelijk

Nieuws & Pers

Deventer, 19 dec 2018

DEVENTER - Afgelopen zaterdag, 15 december, is Van Sprundel Mobiliteit uit Roosendaal gestart als franchisenemer bij Euromaster. Met Euromaster vinden zij een ervaren en stabiele partner op het gebied van onderhoud en bandenservice voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens.  

Meer
Deventer, 7 dec 2018

DEVENTER – Vanaf 6 december is Euromaster Nederland officieel VACO MVO+ gecertificeerd. Edo Wiggers, Algemeen Directeur, en Frank Hut, Directeur Leasing, waren donderdagavond namens Euromaster aanwezig om het officiële VACO MVO+ certificaat te ontvangen uit handen van Tim van der Rijken, algemeen secretaris van VACO. Deze MVO-certificering is ontwikkeld door vereniging VACO in samenwerking met de leden van de sector Bandenservice en is specifiek afgestemd op de banden- en wielenbranche. Meer

Deventer, 1 nov 2018

Op 1 november heeft Euromaster een nieuwe vestiging geopend in Stein, Zuid-Limburg. Deze locatie zal zich voornamelijk richten op zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen. Hiermee breidt Euromaster haar netwerk uit, resulterend in een betere servicedekking in het zuidoosten van Nederland.

Meer
Deventer, 1 okt 2018

Slechts 35% van het totale Nederlandse wagenpark rijdt in de winter op banden die daarvoor geschikt zijn. Aldus recent onderzoek van branchevereniging BOVAG. Onnodig gevaarlijk vindt Verzekeraar HEMA. Daarom krijgt iedereen die voor 31 december 2018 een all-risk autoverzekering afsluit 4 gratis Maxxis all season banden onder zijn auto gemonteerd. Zo zijn automobilisten altijd voorbereid op onverwachte weersveranderingen en wordt het risico op ongelukken kleiner door een kortere remweg en betere wegligging. Meer

Deventer, 28 sep 2018

Euromaster vestigt zich met ingang van juni 2019 met een nieuw bedrijfspand op Het Klooster in Nieuwegein. Op woensdag 26 september tekende bouwbedrijf Klompenburg Bouw voor de aankoop van een kavel van bijna 2.500 m2. De extra vestiging van Euromaster is bestemd voor banden van zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen.

Meer
Deventer, 26 sep 2018

Europa Garage Coevorden zal op 1 oktober starten als nieuwste franchisenemer van Euromaster. Van oorsprong is Europa Garage Coevorden een erkende Ford dealer. Het partnerschap met Euromaster brengt hun de verbreding die ze zoeken in hun klantenbestand. Het sluit goed aan bij hun eigen visie op aftersales: een garageconcept dat veel verschillende automerken van de juiste banden en het beste onderhoud voorziet en ook nog eens met de modernste apparatuur.

Meer
Deventer, 19 mar 2018

Edo Wiggers wordt per 1 april 2018 de nieuwe Managing Director van Euromaster Nederland. Hiermee volgt hij Marcel Guinchard op die na 7 jaar in deze functie zijn carrière zal voortzetten binnen de Euromaster Group.

Meer
Deventer, 16 mar 2018

Het bedrijventerrein De Schans II in Alphen aan den Rijn is weer een mooi bedrijf rijker. Sinds 1 januari 2018 is Euromaster Alphen aan den Rijn verhuisd naar een nieuw pand aan de Tankval 9.

Voorheen zat Euromaster in Alphen aan de Prinses Margrietlaan én de Kalkovenweg. Deze vestigingen hebben plaatsgemaakt voor een nieuwe, centrale locatie aan de Tankval 9. Goed te bereiken voor particuliere autobezitters, leaserijders en zakelijke klanten, zoals transportondernemingen.

Meer
Deventer, 17 jan 2018

Euromaster Nederland, netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud met landelijke dekking, heeft het afval- en grondstoffenmanagement uitbesteed aan Milgro. De optimalisatiefase die inmiddels is gestart, heeft betere financiële- en duurzaamheidsprestaties als doel.

Meer
Deventer, 20 okt 2017

September stond bij Euromaster in het teken van het Liliane Fonds. De gehele maand is bij elke geboekte APK één euro in de donatiepot gestopt. Het resultaat van deze speciale actie: 3.057 geboekte keuringen en dus € 3.057 voor het Liliane Fonds. Een mooi bedrag waar het Liliane Fonds veel gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden mee kan helpen.

Over deze samenwerking

Meer