Zakelijk

Nieuws & Pers

Deventer, 20 okt 2017

September stond bij Euromaster in het teken van het Liliane Fonds. De gehele maand is bij elke geboekte APK één euro in de donatiepot gestopt. Het resultaat van deze speciale actie: 3.057 geboekte keuringen en dus € 3.057 voor het Liliane Fonds. Een mooi bedrag waar het Liliane Fonds veel gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden mee kan helpen.

Over deze samenwerking

Meer
Deventer, 31 mar 2016

Op 30 maart werd bekend gemaakt welke autobedrijven zich een jaar lang de beste garages van Nederland mogen noemen. Zestig autobedrijven met de beste klantwaardering op vergelijkingssite BesteGarage.nl ontvingen de Topper Awards 2016. Landelijk winnaar is Euromaster uit Raalte, met een gemiddelde waardering van 8,9 en nagenoeg geen negatieve beoordelingen. Op de tweede en derde plaats eindigden twee autobedrijven uit Amsterdam. Meer

Deventer, 7 dec 2015

Donderdagochtend 3 december jl. vond de officiële opening van het Kentekenloket plaats. De Opening Kentekenloket dhr Lauretfeestelijke gelegenheid werd gehouden bij een Euromaster vestiging in Amsterdam-Zuid-Oost. Meer

Deventer, 29 okt 2015

De montage van industrie- en grondverzetbanden is vanaf nu een stuk eenvoudiger geworden. Als eerste in Nederland neemt Euromaster in Rotterdam een unieke service truck met een 3D-kraan in gebruik waardoor demontage van de allergrootste industrie- en grondverzetbanden op elke locatie kan plaatsvinden, veiliger is en twee keer zo snel kan worden uitgevoerd .

Meer
Deventer, 2 jul 2015

Ruim 10 miljoen Nederlanders gaan binnenkort met zomervakantie. Daarbij is de auto verreweg het meest populaireVeilig met de auto op vakantie - Euromaster vervoermiddel. Meer

Deventer, 11 jun 2015

Terwijl in Nederland zomerse temperaturen van 30 graden worden bereikt, rijden nog altijd ruim 200.000 automobilisten op winterbanden. Dit constateert Euromaster. Onwetendheid bij de automobilist, het slechte weer van de afgelopen maanden en uitstelgedrag zijn hiervan de oorzaak.

Meer
Deventer, 30 mei 2015

In een reactie op de berichtgeving in diverse media ontkent Euromaster nadrukkelijk een mogelijke overname van het Nederlandse deel van Kwik-Fit. Marcel Guinchard, algemeen directeur Euromaster Nederland: “Wij werken aan de uitbreiding van ons netwerk in Nederland en kiezen hierbij voor een organische groei, onder andere door het uitrollen van ons franchise-concept.”

Meer
Deventer, 25 mar 2015

Op 2 maart presenteerde de topman van de Michelin group een innovatie die nog nooit vertoond is in de geschiedenis van de autoband. MICHELIN CrossClimate is een band met revolutionaire eigenschappen. Veilig in iedere weersomstandigheid dankzij de unieke fusie van zomer- en wintertechnologieën. 

Meer
Nieuwegein, 13 mar 2015

De onafhankelijke vergelijkingssite BesteGarage.nl heeft gisteren de Topper 2015 Award uitgereikt aan de best beoordeelde autogarages in Nederland. Op basis van klantenbeoordelingen heeft Euromaster in Nieuwegein de hoogste score en behaalt daarmee de derde plaats in Nederland.

Meer