Zakelijk

Winnaars Olympische reis bekend

Peter Lamers en Buddy Wijnands zijn de 2 winnaars van de Olympische reis naar Londen. Zij hebben beide een 4-daags arrangement voor 2 personen op de Oranjecamping gewonnen met verblijf in de luxe mobiele hotelkamers. De winnaars krijgen onder andere toegang tot het Holland Heineken House en hebben de unieke kans om zowel het Olympisch Spektakel als de finish van Team Euromaster in de Oranje Trophy mee te maken.

Na een tocht van 16.000 km rijdt de Oranje Trophy op donderdag 26 juli, met een karavaan van 30 oranje voertuigen, Londen binnen. De belevenissen van Team Euromaster, 1 van de 30 deelnemende voertuigen, waren gedurende de Oranje Trophy te volgen via de Facebook pagina van Euromaster.

De Facebook pagina werd omgedoopt tot Team Euromaster. 6 weken werd met foto’s en video’s verslag gedaan van de avonturen van Team Euromaster. Daarnaast konden volgers kans maken op één van de 2 Olympische reizen naar Londen.

Met een foto van hun unieke auto moesten zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De 2 foto’s met de meeste stemmen werden verkozen tot winnaars. De winnaars mogen Team Euromaster op donderdag 26 juli in Londen gaan verwelkomen.  

Hieronder staan de winnende foto’s. De auto van Peter Lamers heeft het hoogste aantal stemmen behaald, 43 mensen hebben op hem gestemd. De strijd om de tweede plek was tot de laatste minuut erg spannend. Uiteindelijk is, met 1 stem verschil, Buddy Wijnands de tweede winnaar van de wedstrijd.

Facebook winnaars - Euromaster