Zakelijk

Team Euromaster rijdt mee in Oranje Trophy, steunt dance4life

In Nederland begint het Oranjegevoel te borrelen met het EK Voetbal en de Olympische Spelen voor de deur. Deze spannende evenementen worden verbonden door de Oranje Trophy, een avontuurlijke rally met 30 voertuigen die in zes weken tijd ruim 16.000 kilometer afleggen door Europa. In de karavaan rijdt een uniek voertuig mee: een oranje ambulance met de avonturiers Christian de Geus en Sietse Herrema aan boord. Met een kloppend hart voor Oranje, een zucht naar avontuur en de wil om zich in te zetten voor een goed doel klopten zij voor steun aan bij Euromaster. Deze Europese marktleider in banden en specialist in voertuigonderhoud geeft hun die steun graag, evenals de co-sponsoren Shell en Michelin, en zodoende kan Team Euromaster hoge ogen gaan gooien in de Trophy.

Steun met raad, geld en daad

Een spectaculaire tocht duizenden kilometers door tien landen vraagt om goed voertuigonderhoud en kwaliteitsbanden. Een uitgesproken taak voor Euromaster, die de ambulance van Christian en Sietse onder handen nam en de mannen met kennis en kunde toerustte om ze goed voor te bereiden. Het charitatieve karakter speelt ook een rol voor de bandenexpert. Koen Buyst, Directeur Retail Euromaster: “De Oranje Trophy steunt dance4life, de organisatie die jongeren wereldwijd inspireert om in actie te komen tegen hiv en aids. Euromaster draagt graag een steentje bij. Sietse en Christian kunnen een inspiratie voor anderen zijn omdat zij met onze hulp letterlijk in actie komen. Zo bezoeken zij bijvoorbeeld in Moskou een project van dance4life om dit doel onder de aandacht te brengen. Met hun enthousiasme zal dit zeker lukken.”

Oranje sportnieuws op Facebook

Op Facebook kunnen oranjeliefhebbers de Oranje Trophy, het EK en de Olympische Spelen volgen. Grappige en interessante foto’s en sfeerverslagjes nemen de bezoekers mee in de wereld van avontuur en de liefde voor ‘ons’ Oranje. Door facebook.com/euromaster.nl te liken, steunen ze bovendien dance4life met één druk op de knop. Per like maakt Euromaster namelijk geld over naar dit goede doel, wat kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. 

Lange dagen, wilde dieren, hobbelige wegen

Sietse en Christian zien de Oranje Trophy, die dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd, helemaal zitten. Christian: “Het is de ideale combinatie van een roadtrip, het EK, de Olympische Spelen en het goede doel.” Sietse: “Ik verheug mij op de lange dagen achter het stuur. Onze oranje ambulance kan het helemaal aan. Ik ben ook benieuwd hoe vaak we met politie, wilde dieren, hobbelige wegen en dronken sportfans te maken krijgen.”

Volg het avontuur van Christian en Sietse op Facebook!

Bekijk de video van Christian en Sietse over het wrappen van de ambulance en hun voorbereidingen.