Zakelijk

Opening eerste Euromaster Lease Service Point in Nieuwegein

Vanmiddag heeft Euromaster als eerste in de Nederlandse bandenbranche een nieuw, gespecialiseerd centrum geopend voor de wissels van zomer- en winterbanden op leaseauto’s: het Euromaster LeaseServicePoint

Aan de Ravenswade 64 in Nieuwegein is de speciale opening gehouden in aanwezigheid van klanten en leveranciers met toespraken door de heer Guillaume Jullienne en de heer Koen Buyst, respectievelijk algemeen directeur en marketing directeur van Euromaster Nederland. Daarna werd de vestiging officieel geopend door de heer Sybrand van Hulst, voorzitter van de Vereniging VACO, bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. Na het traditionele doorknippen van het lint volgde een rondleiding door het wisselcentrum.

Euromaster maakt een groei door in de wissels van zomer- en winterbanden. De piekdruktes egaliseert de bandenspecialist dankzij  systemen als e-booking, een wintercallcenter en nu dus ook met het gespecialiseerde Euromaster LeaseServicePoint in Nieuwegein. Het  Euromaster LeaseServicePoint is in de wisselperiodes tijdelijk twee tot drie maanden open en kan 150 auto’s per dag aan.

 

logo Euromaster Lease Service Point

 

 Adres: Euromaster LeaseServicePoint, Ravenswade 64, 3439 LD Nieuwegein.