Zakelijk

Master Standaard behaald door Euromaster Coevorden

Euromaster Coevorden heeft als eerste in Nederland de Master Standaard behaald. Dit is een Europese kwalificatie van Euromaster die ultieme kwaliteit en service garandeert aan haar klanten. De medewerkers van de vestiging in Coevorden ontvingen het felbegeerde certificaat uit handen van Algemeen Directeur Marcel Guinchard.

Hoge score bewijst kwaliteit

De Master Standaard van Euromaster is ingevoerd om kwaliteitsverbeteringen door te voeren in alle vestigingen in Europa. Om het te behalen, moet een vestiging een aantal stappen voor werkprocessen succesvol doorlopen, zoals efficiënt werken, een schone werkplaats en veiligheid van de medewerker. Een auditeur beoordeelt de vestiging en brengt een score uit. Euromaster Coevorden behaalde een score van maar liefst 91%; goed voor het allereerste certificaat dat in Nederland werd uitgereikt. Van de 15 landen waarin Euromaster is gevestigd, is Nederland koploper op het gebied van veiligheid. Het aantal bedrijfsongevallen is hier nihil.

Betekenis Master Standaard

Coevoren Master Standaard - EuromasterVestigingsmanager Henk Nijeboer is apetrots dat hij en zijn team de Master Standaard hebben behaald: “Het toont aan dat wij efficiënt werken en dus de prijs zo laag mogelijk kunnen houden voor onze klanten. Wij hebben onze kwaliteit bewezen, waarmee de klant er zeker van is dat zijn auto in de beste handen is. Daarnaast is onze service van hoog niveau en ontvangt de klant een duidelijke factuur, dus geen verrassingen aan de kassa. Staand op de tocht wachten tot je auto klaar is, is er bij ons niet bij; wij beschikken over een comfortabele wachtruimte met fijne stoelen, waar de klant rustig kan wachten terwijl hij onder het genot van een bak koffie een krantje leest of doorwerk dankzij onze WiFi.”

Méér vestigingen behalen certificaat

De interne audit van Euromaster is een continu proces dat wordt gecontroleerd vanuit het Europese hoofdkantoor in Frankrijk. Na Coevorden, hebben ca. 15 Nederlandse vestigingen van Euromaster onlangs óók de Master Standaard behaald. Zij krijgen zeer binnenkort hun certificaat uitgereikt. Euromaster Nederland werkt er hard aan om alle nationale vestigingen binnen een jaar aan de Master Standaard te laten voldoen.