Zakelijk

Kies voor veiligheid, kies voor winterbanden!

Herinnert u zich de winter van vorig jaar nog? Dit was de koudste winter sinds 14 jaar. Gemiddeld kwam het kwik niet boven de 1.1 graden Celsius! Voorkom wachttijden en maak een afspraak om (uw) winterbanden te laten monteren. Zo gaat u straks veilig op weg!

 

Winterbanden presteren optimaal bij temperaturen lager dan +7°C. Ook tijdens het natte seizoen bieden winterbanden meer grip en dus veiligheid. Verplicht? Als VACO-bandenspecialist adviseren wij u uw bandenkeuze aan de weersomstandigheden aan te passen.

In een aantal Europese landen zijn winterbanden zelfs verplicht. Weten waar winterbanden en sneeuwkettingen verplicht zijn? Op www.debandenwisselweken.nl vindt u per Europees land een compleet overzicht.

Op zoek naar de best geteste winterbanden? Kijk onder Bandentests op deze site.

 

De bandenwisselweken

Om het wisselmoment onder de aandacht te brengen en de verkeersveiligheid te vergroten, start Vereniging VACO, bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche, de campagne ‘De bandenwisselweken’. Kijk voor meer informatie op www.debandenwisselweken.nl of op www.vaco.nl. Wij zijn er klaar voor! Maak snel een afspraak en wij helpen u veilig op weg!