Zakelijk

Jeroen Maas nieuwe directeur Procurement

Euromaster heeft sinds heden een Directeur Procurement. Jeroen Maas (1970) is aangetrokken om leiding te geven aan de afdeling Inkoop, Supply Chain en Facility, om daarmee de optimale synergie te creëren.

Jeroen Maas - EuromasterDe belangrijkste opdracht aan Jeroen Maas is om de toeleveranciers van Euromaster zo optimaal mogelijk te laten functioneren zodat de klanten van de bandenexpert verzekerd zijn van kostenefficiënte producten en diensten van hoge kwaliteit. Algemeen directeur Marcel Guinchard: “Met zijn schat aan ervaring in inkoop en logistiek zien wij in Jeroen Maas een goede Directeur Procurement. De afgelopen tijd heeft hij intensief meegedraaid op diverse vestigingen en zich als een expert op zijn vakgebied getoond. Hij zal zeker bijdragen aan de verdere professionalisering van Euromaster.”

Jeroen Maas was de afgelopen tien jaar verantwoordelijk voor de inkoop en logistiek in de Benelux van Sodexo, de grootste internationale Food & Facilities Management-organisatie ter wereld. Daarvoor was hij werkzaam bij Superunie, een toonaangevende inkooporganisatie voor supermarkten in Nederland. Maas: “Ik neem mijn ervaring in de retail- en business-to-business sectoren mee naar Euromaster en meen hiermee van meerwaarde te zijn voor de bandenexpert. Ik ben zeer enthousiast over mijn nieuwe functie en verheug mij erop mee te bouwen aan de groei van Euromaster.”