Zakelijk

Jasper Steffens nieuwe Retail Director

Jasper Steffens (49) is per 1 januari jl. benoemd tot nieuwe Retail Director van Euromaster Nederland. Hij volgt Koen Buyst op, die verantwoordelijk wordt voor de retailactiviteiten in Europa.

Steffens zal zich richten op de verdere ontwikkeling van de retailactiviteiten in Nederland. Euromaster heeft haar dienstverlening de afgelopen jaren uitgebreid, van alleen de basisexpertise banden(service) naar banden én onderhoud. Deze bredere benadering, waarbij de zorg voor de mobiliteit van klanten centraal staat, zal onder zijn leiding worden uitgebouwd.

Jasper Steffens heeft ruime ervaring binnen de automotive sector. Hij heeft in zijn carrière voor een groot aantal automotive organisaties gewerkt en was eerder Directeur en mede-eigenaar van RDW-provider en marketing bedrijf A2SP.

Marcel Guinchard, Algemeen Directeur Euromaster: “Ik ben enorm blij met de komst van Jasper bij Euromaster. Hij neemt een grote hoeveelheid kennis mee vanuit zijn voorgaande functies. Met die kennis en ervaring kan hij meebouwen aan het versterken van onze positie in de particuliere markt.”

Jasper Steffens: “Euromaster is een belangrijke speler in banden en totaalonderhoud in Nederland en Europa. Het is voor mij een fantastische uitdaging om mee te werken aan het verwezenlijken van de ambities van het bedrijf in combinatie met de snel veranderende consumentenwensen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en de combinatie van banden én auto-onderhoud is de kurk waarop we kunnen drijven.”