Zakelijk

Frank Hut aangetrokken als Directeur B2B Heavy van Euromaster Nederland

Deventer, 5 augustus 2013 -  Euromaster, expert en Europees marktleider in banden en specialist in voertuigonderhoud, heeft Frank Hut (1977) aangetrokken als Directeur B2B Heavy. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de sales van truck-, grondverzet-, industriële en landbouwbanden van Euromaster in Nederland.

Frank Hut EuromasterOptimalisatie klantgerichtheid

In zijn functie gaat Frank Hut werken aan de verdere optimalisatie van de klantgerichtheid ter stimulering van de bandenverkoop en serviceverlening van Euromaster. Hut: “In nauwe samenwerking met het accountteam gaan we de strategie bepalen, met als uitgangspunt customer focussed werken. De markt verandert snel en om voorop te blijven lopen, moeten we onszelf en onze producten en service voortdurend vernieuwen. Ik wil werken aan heldere communicatielijnen met onze klanten; hun ervaringen en behoeftes kennen, analyseren en hierop doelstellingen formuleren. De manier van werken, het hoge ambitieniveau en de hands-on mentaliteit van Euromaster spreekt me zeer aan. Ik ben trots te werken bij zo’n professionele organisatie.”

Handhaven marktleiderschap

Frank Hut beschikt over veel ervaring in de bandenbranche. De afgelopen negen jaar was hij werkzaam bij Continental Banden Groep van Pon Holdings, waarvan de laatste vier als Sales Manager Export. Marcel Guinchard, Algemeen Directeur van Euromaster: “Met Frank Hut aan boord vertrouwen wij erop nóg dichter bij onze klanten te komen. Hij heeft bewezen succesvol te kunnen werken aan langdurige klantrelaties, een talent waarmee hij een wezenlijke bijdrage zal leveren aan het handhaven van het marktleiderschap van Euromaster.”