Zakelijk

Euromaster wint Beste Garage Award

Vandaag heeft de onafhankelijke vergelijkingssite BesteGarage.nl de Toppers award uitgereikt aan de best beoordeelde garages in Nederland. Maar liefst 7 vestigingen van Euromaster behaalde een top 10 notering. Euromaster in Wormerveer heeft de hoogste score en eindigde als tweede beste garage van Nederland. In de gemeente Wormerveer en provincie Noord-Holland kwam deze vestiging als beste garage uit de bus. Euromaster in Wormerveer mag zich hierdoor ‘Topper 2014’ noemen.

Kroon op het werkEuromaster Wormerveer Beste Garage Award bestegarage.nl
Gerrit Voogt, marketingmanager Euromaster: “We zijn natuurlijk enorm trots op deze prachtige score. Het is een kroon op het werk van onze vakmensen in de vestigingen. Als Euromaster zetten we hoog in op service en expertise. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet er elke dag mee bezig zijn. Wij lossen het probleem van de klant goed op en dat doen met veel plezier. We luisteren goed naar wat de klant wil en voorzien hem van een goed advies. Immers, de auto is een kostbaar bezit en daar ben je natuurlijk zuinig op. Klanten merken dat en waarderen dat. De beoordelingen op BesteGarage.nl geven ons inspiratie. Samen met onze mensen in de vestigingen doen we er ook daadwerkelijk iets mee.  De award is voor ons een aanmoediging om de ingeslagen weg te blijven volgen.”

Autobezitters willen betrouwbaar adres
Steven Kop, directeur BesteGarage.nl: “Wij reiken elk jaar de Toppers award uit aan autobedrijven die dat verdienen. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de autobezitters wantrouwen ervaart bij het bezoek van een garage. BesteGarage.nl heeft zichzelf als doel gesteld autobezitters gemakkelijker de weg naar een betrouwbaar autobedrijf te sturen. Met de jaarlijkse awards willen we dit doel extra aandacht geven.”