Zakelijk

Euromaster Truck Service nu ook in Nijkerk

Verhuizing van Euromaster Truck Service Hoevelaken naar grotere vestiging nabij A28

Euromaster Truck Service in Hoevelaken, één van de ruim 100 vestigingen van de Europese marktleider in banden en voertuigonderhoud, verhuist naar een nieuwe, grotere vestiging in Nijkerk aan de Ambachtsstraat 25. Gelegen nabij de A28 is deze moderne vestiging ideaal bereikbaar voor voertuigen van transport- en landbouwbedrijven. Particulieren blijven welkom op de locatie in Hoevelaken.

De gloednieuwe vestiging in Nijkerk verleent onderhoud en bandenservice aan voertuigen uit transport, landbouw en industrie. Voorzien van de meest moderne apparatuur en een opslagruimte die 4 x zo groot is als die in Hoevelaken, is Euromaster Truck Service Nijkerk nóg beter toegerust voor een hoogstaande  service aan haar klanten.

Euromaster Nijkerk

Euromaster Truck Service Nijkerk beschikt over een grote, lichte werkplaats waar het plezierig werken is voor haar experts. Zelfs de LZV-combinatie kan volledig naar binnen voor werkzaamheden. In de nieuwe vestiging kunnen klanten zes dagen per week terecht voor alle bandenservice en -producten, zoals vernieuwing, wisselen en banden op de velg draaien, balanceren, reparaties, karkasmanagement en covering.

Op zaterdag 20 april vindt de openingsreceptie plaats voor klanten en medewerkers. Vanaf 22 april is Euromaster Nijkerk operationeel.