Zakelijk

Euromaster start nieuw Lease Service Point in Heemskerk (Noord-Holland)

Euromaster opent in het Noord-Hollandse Heemskerk een nieuw Lease Service Point. Dit bandenwisselconcept van Euromaster is uniek in Nederland. Op het bandenwisselpunt in Heemskerk kunnen leaserijders terecht voor de wissels van hun zomer- en winterbanden. De bandenexpert werkt in Heemskerk samen met de lokale dealer Het Motorhuis.

logo Euromaster lease Service point

Voordelen Lease Service Point

Steeds meer leaseauto’s worden uitgerust met winterbanden; een verstandige en veilige keuze om onder winterse omstandigheden grip te houden op de weg. Leaserijders beschikken echter over weinig tijd en willen geen gedoe met papieren. Daarom heeft Euromaster speciale wissenpunten ingericht - de Lease Service Points - waar onze bandenexperts razendsnel en vakkundig de bandenwissels kunnen uitvoeren. Onze medewerkers weten precies welke afspraken binnen het leasecontract zijn gemaakt. Klanten hebben hier geen omkijken naar, want wij wikkelen alles af. Leaserijders uit Heemskerk en omgeving vinden deze service, inclusief de bandenopslag, nu dichtbij huis. Een afspraak maken kan heel eenvoudig via ons callcenter of website middels een e-booking.

Voorzien in behoefte leaserijders

Euromaster springt met de bandenwisselpunten in op een grote behoefte van leaserijders, kan ook Ron van der Weijden, Manager Service Center van Het Motorhuis beamen: "Wij hebben gemerkt dat veel leaserijders uit Heemskerk en omgeving ver moesten rijden om hun banden te laten wisselen. Toen Euromaster met dit Lease Service Point-concept bij ons kwam, hebben we meteen ja gezegd. Voor ons is dit een unieke manier om samen met Euromaster leaserijders volledig te kunnen servicen.”

Primeur bandenbedrijven

De formule met Lease Service Points is uniek in Nederland. Vorig jaar startte Euromaster dit concept met veel succes. Behalve in Heemskerk aan de Rijksstraatweg 30, zijn er Euromaster Lease Service Points in Nieuwegein, Culemborg, Leerdam, Wijk bij Duurstede en Tiel. Euromaster wil het aantal bandenwisselpunten uitbreiden en zoekt daarom de samenwerking met lokale dealers in het hele land zodat leaserijders overal in Nederland dichtbij huis hun banden snel kunnen laten wisselen.