Zakelijk

Euromaster Spijkenisse viert uitbreiding

Euromaster in Spijkenisse aan de Edisonweg 5 is uitgebreid. De meeste automobilisten van Spijkenisse en omgeving kennen deze vestiging als het adres voor nieuwe banden, maar de vestiging is nu ook RDW-erkend en verzorgt vanaf nu APK-keuringen en onderhoudsbeurten voor alle automerken. Dit wordt gevierd met een actie die in Spijkenisse en omgeving niet onopgemerkt zal blijven: alles voor de helft. Met deze ludieke 10-daagse actie wil Euromaster automobilisten in Spijkenisse kennis laten maken met 100% service en kwaliteit voor maar 50% van de prijs. De actie geldt naast Vredestein banden ook voor APK, een kleine onderhoudsbeurt, remmen, airco en schokdempers. De ‘alles voor de helft’ actie loopt van woensdag 12 t/m zaterdag 22 maart 2014.

Service en gemak

Alles in de vestiging in Spijkenisse is gericht op service en gemak voor klanten. De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose en montage apparatuur om alle merken auto’s goed en snel op weg te helpen. In de receptie is gratis WiFi beschikbaar en er is een wachtruimte waar klanten door kunnen werken.

Vertrouwd team in Spijkenisse is er klaar voor

In Spijkenisse staat een vertrouwd team van receptionisten, monteurs en APK-keurmeester klaar om auto’s van elk merk weer op weg te helpen. Karel Beumer, Service Center Manager van Euromaster Spijkenisse: “De auto is een kostbaar bezit en daar ben je natuurlijk zuinig op. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je 100% kunt vertrouwen op onze expertise. Dat begint al bij binnenkomst. We geven advies over het onderhoud dat past bij de specifieke situatie van de klant. Is er geen onderhoud nodig, dan zijn we daar gewoon eerlijk over. Een lange relatie met onze klanten vinden wij belangrijker. Ook over de prijs zijn we vooraf transparant, dus geen verborgen extra’s. We geven een heldere uitleg over de werkzaamheden aan de auto en wat het kost. Bovendien worden de werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd en gecontroleerd. Onze monteurs zijn breed opgeleid en behandelen elke auto of het hun eigen auto is. Dat doen we 6 dagen per week, dus ook op zaterdag. Iedereen die een vraag heeft over bijvoorbeeld onderhoud of advies wil hebben over welke band het meest geschikt is, is welkom. We nemen de tijd om het duidelijk uit te leggen.”

De vestiging van Euromaster Spijkenisse is gevestigd aan de Edisonweg 5,
telefoon: 077 – 808 01 25077 – 808 01 25 , openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.3008.00 – 17.30 FREE uur.
Zaterdag 08.30 tot 16.00 uur.