Zakelijk

Euromaster partner van Liliane Fonds

Euromaster is een structurele samenwerking gestart met het Liliane Fonds. De aftrap werd onlangs gegeven tijdens een medewerkersbijeenkomst in aanwezigheid van Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds.

Als partner van het Liliane Fonds helpt Euromaster onder andere door haar eigen vestigingennetwerk in te zetten. De eerste stap om het Liliane Fonds te helpen, is een inzamelingsactie voor medewerkers en klanten. In alle vestigingen van Euromaster is het mogelijk oude schoenen in te leveren, waarmee gehandicapte kinderen in Ghana worden geholpen. Nog bruikbare schoenen worden verkocht en versleten schoenen worden gerecycled. Euromaster zal de komende periode nog meer acties organiseren waarbij de opbrengst ten goede zal komen aan kinderen met een handicap in Ghana. Euromaster ondersteunt tevens de medewerkers en vrijwilligers van het Liliane Fonds. Zij krijgen een gratis Mastercheck voor hun auto en kunnen deze ook kosteloos APK laten keuren.

Marcel Guinchard, directeur Euromaster: “Dagelijks mogen we duizenden automobilisten veilig op weg helpen. Als Euromaster willen we ook een bijdrage leveren aan het op weg helpen van kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden zodat zij weer mee kunnen doen in hun omgeving.”

Kees van den Broek, directeur Liliane Fonds: Door partners zoals Euromaster blijft het voor het Liliane Fonds mogelijk om al die duizenden kinderen met een handicap nu en in de toekomst te helpen.”

 

Liliane fonds en Euromaster

Uitreiking waardecheque voor medewerkers en vrijwilligers Liliane Fonds. Rechts Jaap Jongbloed, ambassadeur Liliane Fonds en links Edo Wiggers, Directeur Network Development bij Euromaster.