Zakelijk

Euromaster pakt uit op vakbeurs Transport Compleet

Tijdens de vakbeurs Transport Compleet van 17 t/m 19 maart a.s. in Hardenberg presenteert Euromaster, in hal 3 op standnummer 321, bestaande en nieuwe services voor de transportbranche. Euromaster is al jaren een begrip in de branche voor de levering en montage van truck-, grondverzet- en industriebanden, ook bij u op locatie. Naast het leveren en monteren van banden voor de zakelijke markt (bestelwagens en personenwagens) speelt Euromaster steeds meer in op toenemende vraag naar ondersteuning voor het optimaal in conditie houden van banden. Hierbij ligt de nadruk op efficiency, kostenbeheersing en indien nodig vernieuwing of vervanging.

Op de vakbeurs presenteert Euromaster onder meer het serviceprogramma MasterCare. Hiermee wordt op regelmatige basis de profieldiepte en bandenspanning door Euromaster gemeten en inzichtelijk gemaakt via online rapportages. Een waardevolle bron van informatie voor elke wagenparkbeheerder om kosten en efficiency beter beheersbaar te maken. Naast MasterCare toont Euromaster de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (internationale) pechservice en is er aandacht voor uitlijnen van voertuigen. Het belang van een goed uitgelijnd voertuig is nog vaak onderbelicht in de transportbranche. Euromaster laat bezoekers tijdens de vakbeurs zien wat de voordelen zijn én wat er kan gebeuren als een voertuig niet goed is uitgelijnd. Voor industrie- en grondverzetbanden presenteert Euromaster het nieuwste op productgebied, namelijk de ‘Trojan’. Deze productinnovatie voorkomt stilstand, verhoogt de capaciteit van de lading en beperkt slijtage aan banden.

Beursactie

Op de stand worden bezoekers uitgenodigd mee te doen met het Euromaster Dartspel om kans te maken op leuke prijzen en kortingen. Daarnaast zijn er diverse speciale beursacties met kans op een Ipad Mini.