Zakelijk

Euromaster opent vestiging op Hessenpoort in Zwolle

 

Truckvestiging Euromaster in Zwolle start per 1 februari 2012 in haar nieuwe pand. 

Vanaf woensdag 1 februari a.s. is Euromaster op de Hessenpoort operationeel. Deze grote vestiging is nog beter bereikbaar voor zakelijke rijders op truckbanden - vrachtwagens - dan de oude op de Marslanden. Ook rijders uit onder meer Kampen, Elburg, Hattem, Nunspeet, Dalfsen, Raalte en Ommen zullen Euromaster moeiteloos kunnen bereiken. Met de bouw van deze moderne vestiging heeft Euromaster gekozen voor een milieuvriendelijk systeem voor de verwarming van het pand. Deze investering moet zich in de jaren in zowel stookkosten als in belasting voor het milieu terugverdienen.

Moderne vestiging met Warmte Terugwin-systeem

De nieuwe vestiging is groot en uiterst modern. Bij de bouw ervan is duurzaamheid een belangrijke pijler geweest. Daarom investeerde Euromaster in een systeem voor het terugwinnen van warmte. Met behulp van een warmtepomp - nu officieel geclassificeerd als een bron voor duurzame energie - wordt in de bodem opgeslagen zonne-energie onttrokken en gebruikt om de vestiging te verwarmen. Hiermee wordt het energieverbruik tot 40% verlaagd ten opzichte van ‘normale’ verwarming. Bovendien leidt het tot veel minder CO²-uitstoot dan een traditioneel verwarmingssysteem op fossiele brandstof.

  

Ideale ligging, uitstekende bereikbaarheid

Deze grote vestiging van Euromaster op Hessenpoort heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de A28 en andere uitvalswegen. Het is ideaal voor zakelijke rijders op truckbanden om zelfs met de grootste vrachtwagen te bereiken. De Euromaster pechservice is dankzij de ligging nog sneller ter plaatse wanneer een vrachtwagen met pech op de vluchtstrook staat. Regiomanager Willem Dommerholt: “De ontvangst van onze klanten is zeer comfortabel en dat komt de kwaliteit van onze service ten goede. Onze vestiging is uitgerust met de modernste apparatuur om alle bandenservices aan trucks optimaal te kunnen uitvoeren."