Zakelijk

Euromaster ook in 2010 Technisch Partner van de Tour de France

  Ook in 2010 is Euromaster Technisch Partner van de Ronde van Frankrijk.  De Tour start op 3 juli  in Rotterdam met een tijdrit over 8 km. Vervolgens rijden de renners op 4 juli een etappe van 224 km van Rotterdam, via Zeeland,  naar Brussel.

ASO, de organisator van de Tour, heeft Euromaster aangewezen als exclusieve specialist voor de montage, demontage en reparatie van banden op de voertuigen van de assistentieteams. Drie weken lang rijden meerdere onderhoudswagens van Euromaster op het parcours mee met elk een ervaren chauffeur, onderhouds- en montagespecialist.

De vrachtwagens zijn uitgerust met montageapparatuur en een compressor om ter plekke alle service voor de banden te kunnen bieden. Daarmee staat Euromaster de assistentieteams in elke etappe bij, zodat de renners en wielerploegen tot hun topprestaties kunnen komen. Euromaster neemt als technisch partner met zijn specialisme in onderhoud, banden en service een belangrijke positie in en maakt dankzij de mobiele service een essentieel onderdeel uit van de totale organisatie van de Tour de France in 2010.

Euromaster rijdt verder ook mee in de grote en kleurrijke parade van de promotiekaravaan die al sinds 1930 een populair publieksonderdeel van de Tour is.