Zakelijk

Euromaster Nieuwegein sleept Beste Garage Award binnen

De onafhankelijke vergelijkingssite BesteGarage.nl heeft gisteren de Topper 2015 Award uitgereikt aan de best beoordeelde autogarages in Nederland. Op basis van klantenbeoordelingen heeft Euromaster in Nieuwegein de hoogste score en behaalt daarmee de derde plaats in Nederland.

Vertrouwen in de service
Richard Verweij, vestigingsmanager Euromaster Archimedesbaan Nieuwegein: “Het is een eer om deze award te winnen. Het feit dat we beloond zijn met een Topper Award geeft mij vertrouwen dat we goed bezig zijn. We zien BesteGarage.nl als spiegel en voorkomt onze eigen bedrijfsblindheid. Samen met mijn team zetten wij elk dag alles op alles voor 100% tevreden klanten. Deze award toont aan dat onze klanten dat waarderen. We scoren als Euromaster Nieuwegein een 9.4! Het is fantastisch dat we van de in totaal 534 reviews geen enkele negatieve beoordeling hebben ontvangen en daar zijn we ook niet bang voor. De reviews helpen ons alleen om beter te worden. We werken hier als een familie aan één doel: tevreden klanten.”

Ook Gerrit Voogt, marketingmanager Euromaster is trots. “Het zijn de vakmensen in de vestigingen die ons een award opleveren. Zij staan iedere dag klaar voor de klanten. Ieder probleem aan een auto is een uitdaging en daar wordt met plezier aan gewerkt. De wensen van de klant staan daarbij centraal en mede daardoor kunnen we een goed advies afgeven. Het winnen van de award en de beoordelingen op BesteGarage.nl geven een extra boost om deze weg te blijven volgen.”

Betrouwbaar autobedrijf
Steven Kop, directeur BesteGarage.nl feliciteert alle autobedrijven met hun Topper 2015  Award en in het bijzonder de top 3 van Nederland. “Zij laten zien dat goede autobedrijven beloond worden door hun klanten. Wij zijn trots dat het platform werkt waarvoor het is opgezet”. BesteGarage.nl heeft zichzelf als doel gesteld autobezitters gemakkelijker de weg naar een betrouwbaar autobedrijf te laten vinden. Met de jaarlijkse awards willen ze dit doel extra aandacht geven.

Beste Garage Award Euromaster Nieuwegein