Zakelijk

Euromaster LSP wisselpunt Nieuwegein

Euromaster opent aan de Ravenswade 64 in Nieuwegein een nieuw, gespecialiseerd centrum voor de wissels van zomer- en winterbanden op leaseauto’s. De bandenspecialist pakt met dit nieuwe concept de primeur van de bandenbranche in Nederland. Het Euromaster LeaseServicePoint is in de wisselperiodes tijdelijk twee tot drie maanden open en kan 150 auto’s per dag aan.

 “Steeds meer leaseauto’s worden uitgerust met zomer- en winterbanden; een verstandige en veilige keuze om in de specifieke omstandigheden met aangepaste banden te rijden. Euromaster maakt hierin een groei door. De piekdruktes egaliseren we dankzij  systemen als e-booking, een wintercallcenter en nu dus ook met ons gespecialiseerde Euromaster LeaseServicePoint in Nieuwegein”, aldus Koen Buyst, Marketing Director van Euromaster. “Voor particulieren en vrachtwagenrijders hebben we daardoor meer tijd op onze reguliere Euromaster-vestigingen, terwijl ook de leaserijders bij de wissels sneller worden geholpen.”

Strategische ligging bij A12

Het Euromaster LeaseServicePoint is strategisch gelegen voor leaserijders in het midden van het land. “Op de grens tussen Nieuwegein en Houten aan de A12/N408 ligt op het terrein achter Hornbach de Euromaster-vestiging met een opslagcapaciteit voor 30.000 banden. Euromaster heeft 6 bruggen laten plaatsen. Door de inzet van gespecialiseerde wisselmonteurs en 4 stafmedewerkers kunnen wij 100-150 auto’s per dag voorzien van zomer- of winterbanden”, vertelt regiomanager Edo Wiggers. De bandenspecialist heeft voor de leaserijders een comfortabele wachtruimte ingericht met onder meer een lees/werktafel en wifi-voorzieningen. De wachttijd van 20 à 30 minuten is op zich al kort en kan meteen efficiënt worden benut. Euromaster heeft met dit LeaseServicePoint een creatieve schakel toegevoegd in de keten van bandenmanagement en serviceverlening.

Flexibele vestiging

De vestiging is tijdelijk geopend in de wisselperiodes en zal werken met flexibele openingsuren afhankelijk van het aantal afspraken met leaserijders voor bandenwissels.

Adres

Euromaster LeaseServicePoint, Ravenswade 64, 3439 LD Nieuwegein.