Zakelijk

Euromaster LSP Tiel

Leaserijders kunnen nu ook in Tiel terecht voor de wissels van zomer- en winterbanden in een Lease Service Point van Euromaster. De bandenspecialist werkt hiervoor samen met de lokale dealer Van Kerkhof & Visscher aan de Stephensonstraat en heeft zodoende een vestigingsplaats aan het netwerk van servicepunten toegevoegd.

 “Een Lease Service Point van Euromaster is er speciaal op gericht om leaserijders zo snel mogelijk te helpen”, aldus Koen Buyst van Euromaster. “Steeds meer leaseauto’s worden uitgerust met zomer- en winterbanden; een verstandige en veilige keuze om in de specifieke omstandigheden met aangepaste banden te rijden. De bandenwissel kan nu dus ook dichterbij huis, voor leaserijders uit deze omgeving. Afspraken voor wissels kunnen ingepland worden via ons wintercallcenter of door een e-booking.”

Gespecialiseerde monteurs

Euromaster heeft eigen gespecialiseerde monteurs aan het werk in het Tielse Lease Service Point. Euromaster verzorgt zelf de wissels en het bandenmanagement van zomer- en winterbanden. De overige servicewerkzaamheden aan auto’s worden in Tiel verzorgd door de monteurs van dealer Van Kerkhof & Visscher.

Primeur bandenbedrijven

De formule met Lease Service Points is uniek in Nederland. Euromaster pakt met dit nieuwe concept de primeur van de bandenservicebedrijven. Behalve in Tiel start Euromaster Lease Service Points in Culemborg, Leerdam, Nieuwegein en Wijk bij Duurstede. De samenwerking van Euromaster met lokale dealers betreft een proef die in de zomer van 2010 wordt geëvalueerd. Als de formule goed bevalt, wil Euromaster het aantal Lease Service Points uitbreiden.

Adres

Euromaster Lease Service Point bij dealer Van Kerkhof & Visscher aan de Stephensonstraat 3, 4004 JA Tiel.