Zakelijk

Euromaster haalt 3057 euro op voor het Liliane Fonds

September stond bij Euromaster in het teken van het Liliane Fonds. De gehele maand is bij elke geboekte APK één euro in de donatiepot gestopt. Het resultaat van deze speciale actie: 3.057 geboekte keuringen en dus € 3.057 voor het Liliane Fonds. Een mooi bedrag waar het Liliane Fonds veel gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden mee kan helpen.

Over deze samenwerking

Euromaster is sinds een aantal jaren een trotse partner van het Liliane fonds. Het Liliane Fonds werkt aan een wereld die openstaat voor iedereen en waar iedereen mee kan doen. Zij willen dat ook de armste kinderen met een handicap een eerlijke kans krijgen en al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten.

Om deze droom waar te maken, wil Euromaster zich graag inzetten. Samen bereik je immers meer dan alleen. Maar waarom heeft Euromaster specifiek voor het Liliane fonds gekozen? Als specialist in banden en onderhoud staat ‘mobiliteit’ centraal bij Euromaster. Iedere dag zorgt Euromaster er weer voor dat mensen weer veilig op weg kunnen met hun auto. Met deze samenwerking draagt Euromaster ook een steentje bij om kinderen met een handicap weer op weg te helpen.

Liliane Fonds - Euromaster

Cheque overhandigen

Op maandag 16 oktober heeft Wout Jonasse van Euromaster de cheque officieel overhandigt aan Kees Karstel van het Liliane Fonds in hun kantoor in Den Bosch. Kees Karstel: “Prachtig dat de mensen van Euromaster zich zo inzetten voor kinderen met een handicap in de armste delen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Voor het Liliane Fonds is deze steun onmisbaar om kinderen te kunnen blijven ondersteunen.”